MertSCelik
Hectopat
Merhabalar, başlıkta belirttiğim üzere ben sistem toplamaktan pek anlamıyorum fakat bir bilgisayar edinmem gerekiyor. Kullanım amacım zbrush ve Photoshop ağırlıklı olmak üzere programlar için kullanmak, render almak ve oyun oynamak.
Şu an elimde bir adet ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit DX12 ekran kartı mevcut buna ek olarak bir adet WD 500GB Blue SATA 3.0 (560 MB okuma / 530 MB yazma) 3D-nand SSD diske sahibim.
Yukarıda belirttiğim parçalara ek olarak aşağıya yazacaklarımı alırsam eğer verimli ve uyumlu bir sistem toparlamış olur muyum?
Belirttiğim üzere sadece internetten hangi parça nasıl uyumlu olabilir gibi basit bir araştırma ile bunları düşünmüş bulundum. Eğer bana yardımcı olabilirseniz mutlu olurum, ilginiz için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Şu an elimde bir adet ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit DX12 ekran kartı mevcut buna ek olarak bir adet WD 500GB Blue SATA 3.0 (560 MB okuma / 530 MB yazma) 3D-nand SSD diske sahibim.
Yukarıda belirttiğim parçalara ek olarak aşağıya yazacaklarımı alırsam eğer verimli ve uyumlu bir sistem toparlamış olur muyum?
- Anakart: ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING
- İşlemci: i7 9700K
- RAM: Corsair 32 GB(2X16) Vengeance RGB Pro siyah 3200MHz CL16 DDR4
- Kasa: Corsair Carbide serisi Spec-omega RGB tempered glass USB 3.0 siyah mid TowerGüç kaynağı: Corsair SF serisi SF750 750W 80+ plat. Full modüler 92MM fanlı SFX PSU
- Sıvı soğutma: Corsair Hydro serisi H100X 240MM işlemci sıvı soğutucu
Belirttiğim üzere sadece internetten hangi parça nasıl uyumlu olabilir gibi basit bir araştırma ile bunları düşünmüş bulundum. Eğer bana yardımcı olabilirseniz mutlu olurum, ilginiz için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: