numberx Decapat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 535 Çözümler 2 26 Şubat 2019 #41 Mert dedi: Merhabalar arkadaşlar. Sonunda son iki parça da bugün kargolandı, yarın elimize geçecek. Yarın akşam muhtemelen toplandı konusunu açacağım. Merak ettiğiniz, test etmemi istediğiniz bir şey, veya başka bir isteğiniz varsa lütfen belirtin. Genişletmek için tıkla... Ben GPU stres testini merak ediyorum. Kendi stres testi rakamlarımı bırakayım. Karşılaştırma imkanı bulalım. Corsair 460x I7 9700K ZOTAC GTX 1070 Ti SUPREME PLUS 4 FANLI CORSAIR H100i 15 Dakikalık Funmark stres testi sonrası; Maks GPU sıcaklığı: 63 derece Maks CPU sıcaklığı: 59 derece
Mert dedi: Merhabalar arkadaşlar. Sonunda son iki parça da bugün kargolandı, yarın elimize geçecek. Yarın akşam muhtemelen toplandı konusunu açacağım. Merak ettiğiniz, test etmemi istediğiniz bir şey, veya başka bir isteğiniz varsa lütfen belirtin. Genişletmek için tıkla... Ben GPU stres testini merak ediyorum. Kendi stres testi rakamlarımı bırakayım. Karşılaştırma imkanı bulalım. Corsair 460x I7 9700K ZOTAC GTX 1070 Ti SUPREME PLUS 4 FANLI CORSAIR H100i 15 Dakikalık Funmark stres testi sonrası; Maks GPU sıcaklığı: 63 derece Maks CPU sıcaklığı: 59 derece
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2019 #42 Mert dedi: Kasa, PSU ve soğutucu önerilerinizi hala bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Mert kardeşim naçizane tavsiyelerim. Kasa: Phanteks Enthoo Pro TG Oyuncu Kasası 780 TL PSU: FSP 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 844 TL Sıvı Soğutma: Cooler Master ML240R RGB Sıvı Soğutma 980 TL
Mert dedi: Kasa, PSU ve soğutucu önerilerinizi hala bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Mert kardeşim naçizane tavsiyelerim. Kasa: Phanteks Enthoo Pro TG Oyuncu Kasası 780 TL PSU: FSP 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 844 TL Sıvı Soğutma: Cooler Master ML240R RGB Sıvı Soğutma 980 TL
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2019 #44 Silinen üye dedi: Hayırlı olsun. @Dark Dreams siparişleri verdi Mert. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman ne diyelim. Güle güle kullansın.
Silinen üye dedi: Hayırlı olsun. @Dark Dreams siparişleri verdi Mert. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman ne diyelim. Güle güle kullansın.