i7 9700K ve RTX 2080 sistem toplama

SAMET AYCAN

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Bütcemi sonuna kadar zorladım 14.5 civarı çıkıyor, sizce iyi mi?

374694

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU için fazla para harcamaya gerek yok. Orta düzey 700-750W PSU'lar da gelecek bakımından fazlasıyla yeterli olur.
Elinizde kalacak ufak bir bütçe artısı ile SSD'yi Samsung 970 Evo yapabilirsiniz.

PSU için fazla para harcamaya gerek yok. Orta düzey 700-750W PSU'lar da gelecek bakımından fazlasıyla yeterli olur.
Elinizde kalacak ufak bir bütçe artısı ile SSD'yi Samsung 970 Evo yapabilirsiniz.

Bu parçaları toplamak için uygun ve güvenilir bi yer biliyor musnuz ?

Bu parçaları toplamak için uygun ve güvenilir bi yer önerebilir misniz ? İtopya veya incehesap için ne düşünüyorsunuz?

Aslında daha uygun fiyatlı 80+ 650 Watt PSU ve biraz alt seviye soğutucu alırsanız 1 TB SSD için yeterli bir bütçe ayırabilirsiniz gibi görünüyor. Soğutucuyu çok üst düzey almaya gerek yok çünkü 9700K ısınma bakımından HT teknolojisini kullanan işlemcilere göre daha iyi.

Uzun vadeli sistemde SSD kapasitesini yüksek tutmakta fayda var. 970 Evo alınabilirse daha iyi olur ama performans bakımından daha uygun fiyatlı başka bir SSD'nin de üzeceğini sanmıyorum. Bu sistemi ben topluyor olsam yapacağım şey bu olacağı için söyleyeyim dedim.

Parçaları almak için tercih ettiğim ve sorun yaşamadığım siteler şunlar:

Aslında daha uygun fiyatlı 80+ 650 Watt PSU ve biraz alt seviye soğutucu alırsanız 1 TB SSD için yeterli bir bütçe ayırabilirsiniz gibi görünüyor. Soğutucuyu çok üst düzey almaya gerek yok çünkü 9700K ısınma bakımından HT teknolojisini kullanan işlemcilere göre daha iyi.

Uzun vadeli sistemde SSD kapasitesini yüksek tutmakta fayda var. 970 Evo alınabilirse daha iyi olur ama performans bakımından daha uygun fiyatlı başka bir SSD'nin de üzeceğini sanmıyorum. Bu sistemi ben topluyor olsam yapacağım şey bu olacağı için söyleyeyim dedim.

Parçaları almak için tercih ettiğim ve sorun yaşamadığım siteler şunlar:

PSU azaltip dediğiniz gibi Samsung 970 proyu ekledim 500 GB tabi diğeri çok pahalı. GSKİLL RAM hakkında ne düşünüyorsunuz MHz/Fiyat bağlamında bana uygun gözüküyor, ayriyeten seçtiğim anakart 3600 MHz icin (OC) ifadesi içermekte. RAM destekler değil mi ?
374895

@SAMET AYCAN 500 GB için diğerlerinden kısmaya değmez, 1 TB ve gerekirse daha düşük performanslı bir SSD bakabilirsiniz. SSD hiçbir durumda, hatta SATA bile olsa performans olarak üzmüyor. Eğer 1-2 yıl sonra SSD ve sistemdeki bazı şeyleri güncellerim derseniz önceki haliyle de kalabilir.

Anakart 3600 MHz bellekleri destekliyor yalnız o hıza çıkabilmek için BIOS'a girip XMP'yi açmanız ya da el ile Overclock kısmından frekansları 3600 MHz olarak belirlemek gerekir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı