Feneronline77
Decapat
Daha fazla
Bende sinerjiden sipariş vericem. Siz kasayı teslim aldıktan sonra kablo düzeni ilgi alaka nasıldı. Birde aldığınız sistemdeki parçaların kutularının hepsini gönderiyorlar değilmi.
Hocam konularda intel kadar ryzen tarafındada şikayetler mevcut. Her ikiside kusursuz değil zaten. Ama benim kararım intel tabanlı toplamak. Sağol yinede görüşlerin için.
@Shimada Sensei
Hocam konularda intel kadar ryzen tarafındada şikayetler mevcut. Her ikiside kusursuz değil zaten. Ama benim kararım intel tabanlı toplamak. Sağol yinede görüşlerin için.
Bende sinerjiden sipariş vericem. Siz kasayı teslim aldıktan sonra kablo düzeni ilgi alaka nasıldı. Birde aldığınız sistemdeki parçaların kutularının hepsini gönderiyorlar değilmi.
@Shimada Sensei
Ekran kartını ayırdığım bütçe 4500 4700 arası o fiyatlara çıkmak hocam. Kaldıkı ROG STRIX modelleri kafama daha çok yatıyor. 2060 Super'de işimi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.
Bu arada bir iki şey daha sormak istiyorum. Aslında ilk tercihim inventus üzerinden toplamaktı fakat hem istediğim model kasanın olmaması hem de sistemin 500 TL kadar bir ucuz fiyatla oluştuğunu gördüm. Sinerjiden sorun yaşar mıyım sinerjiden alışveriş yapan varsa bilgi verebilir mi? Bir de 10. Nesil işlemcileri beklemeli miyim?
Rica ederim, ben sizinle aynı kafadayız derken ciddiydim@Cellat006 Tekrardan teşekkür ederim. Bilgi ve görselleri paylaştığınız için.Görsellerde görüldüğü kadarıyla kablo düzeni gayet iyi görünüyor. Ekstra ufak tefek isteklerim olabilir sizin soğutucu örneğinde vermiş olduğunuz gibi onun dışında sık boğaz etmem zaten fakat sipariş öncesinde olduğu gibi sonrasında da ilgi alaka satış sonrası hizmet beklerim pek tabiki. Virüsün ve mevcut ekonomik durumun yakın zamanda pek normale döneceğe benzemiyor. O yüzden bir kaç gün içinde sinerjiden sipariş geçicem. Bu arada sistem bileşenlerinin kutuları eksiksiz gönderdilermi birde kasanın kutulanması nasıldı. Çok soru sordum kusura bakmayın fazla ince eleyip sık dokuyanlardanım.)