i7 9750H 16 GB RAM GTX1660 Ti CS:GO'da gereğinden düşük FPS

Nejat İşler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da düşük FPS alıyorum gibi. 100-150 arası oyun düşükte arka planda çalışan uygulama yok. 4:3 de. Bunun sebebi ne olabilir ekran kartı az mı kullanıyor sizce diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. aynı sorunu zamanında GTX 1060 Laptopda yaşamıştım. Ben sorunu windows sürümümü değiştirerek çözmüştüm.
Windows 10 Sürümüm;
1703 iken 1709'a geçiş yaparak çözdüm.
1803 iken 1903'e geçiş yaparak çözdüm.

Belki senin de sorunun bununla ilgili olabilir. Olmayadabilir. Bu biraz işin şansı açıkçası 😕

Merhaba. aynı sorunu zamanında GTX 1060 Laptopda yaşamıştım. Ben sorunu windows sürümümü değiştirerek çözmüştüm.
Windows 10 Sürümüm;
1703 iken 1709'a geçiş yaparak çözdüm.
1803 iken 1903'e geçiş yaparak çözdüm.

Belki senin de sorunun bununla ilgili olabilir. Olmayadabilir. Bu biraz işin şansı açıkçası 😕
windowsum en son sürüm ve orjinal bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine de teşekkürler
@Nejat İşler öncelikle sistemini yazman lazım. CS:GO'da yüksek performans istiyorsan işlemcinin düzgün bir şey olması gerekiyor.
sistemim konu başlığında yazılı ama bidaha yazayım. i7 9750h 16gb ram 2.60ghz gtx1660ti oyun ssd ye kurulu ayrıca laptop kullanıyorum monster t7 v19.3.1

Son düzenleme:
BIOS'dan ya da UEFI'den hangisi varsa. Orada gelişmiş bellek ayarları var oradan yapacaksın. İşlemci için quick-CPU indir oradan bütün değerleri %100'e çek. Gerekli bilgi için YouTube'den videolara bak.
Quick cpu tam tersi frekansı düşürüyor throttlestop indir kardeşim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı