i7 9750H sistemle yayın yapılır mı?

@Trequerista Dostum bu yayın için çok fazla. Önerim, biraz daha uygun bir şey alman olur. Öğrenci olduğunu da belirtmişsin :) . Amacın sadece yayında oyun oynamaksa daha uyguna yapabileceğin modeller mevcut. Fakat soruna gelecek olursak 720P kaliteli bir yayın yapılabilir :) .

2-3 yıl idare etsin, biraz da geleceğe yönelik olsun diye düşündüm. RTX'in önemi artacaktır daha da ilerleyen yıllarda. 1660Ti modeller de var çok daha uyguna fakat alacakken tam alayım dedim.

Masaüstü sisteme de 2 yıl sonra geçerim diye düşünüyorum bunu satıp.
Eğer kesinlikle daha iyi yapmış olursun diyeceğiniz notebooklar varsa gönderirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Teşekkürler cevaplarınız için. Daha farklı tavsiyesi olan varsa dinlerim. Maliyet pek problem değil 13kya kadar. Bu da işimi görebilecekse alır geçerim direkt

@Trequerista Dostum bu yayın için çok fazla. Önerim, biraz daha uygun bir şey alman olur. Öğrenci olduğunu da belirtmişsin :) . Amacın sadece yayında oyun oynamaksa daha uyguna yapabileceğin modeller mevcut. Fakat soruna gelecek olursak 720P kaliteli bir yayın yapılabilir :) .

Not: Yayın için ryzen işlemci barındıran modellere bakmanı tavsiye ederim :). Çok çekirdek avantajı...
Laptopta yani mobil işlemcilerde Ryzen serisi çok geride. Kesinlikle İntel tercih edin.Çok çekirdek avantajı da İntel'de mobil işlemcide. Masaüstü için Ryzen daha avantajlı oluyor tabi.

Max 13000 yazmışsın asus scar 3 2070 li amazonda 2000 dolar vergi ile 2200 fln geliyor gayet güçlü istersen bakabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı