Merhabalar, konudaki bütün yorumları okudum, ilk sayfada verilen güç profili ve ts ayarlarından diğer her öneriye kadar hepsini denedim. Ama maalesef sorunum devam ediyor. Ne yaparsam yapayım ısıyı düşüremiyorum. Laptopum Lenovo Legion Y540, i7 9750H ve 1660ti mevcut cihazda. Undervolt işlemi yaptıktan sonra Cinebench testlerinde puanım 2000den 2400lere kadar yükseldi ama HwMonitor'den test sırasında sıcaklıkları izlediğimde Package kısmı gene 94 dereceye kadar yükseliyor. COD-Warzone'da Lenovo'nun kendi uygulamasından ısı kipini sessize aldığımda 82-90 arası CPU sıcaklığıyla ortalama 70-80 FPS Full ayarlarda problemsiz oynuyorum. Ama ısı kipini denge ya da performans moduna aldığımda 90-99 derecenin altına inmiyor hiçbir şekilde. Ayrıca 80 derecelerde oynarken bile arada bir anlıkta olsa 90-99 arasına çıkıyor ısı derecesi. Aşağıda ısı kipi Denge konumundayken uyguladığım TS ayarlarını ve Witcher 3'teki değerlerin görsellerini paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 549323Eki Görüntüle 549324Eki Görüntüle 549325Eki Görüntüle 549326
Yeni bir konu açmaktansa buraya yazmamın daha mantıklı olacağını düşündün. Tavsiyelerinizi bekliyorum