i7 9750H Undervolt ayarları nasıl olmalı?

-95 ve -90 da denedim ancak ilginçtir ki -30'a aldığımda bile test ettiğim oyunda neredeyse 45-50 FPS'lik bir düşüş oldu. Termal macun yenilemek bana tek çare gibi gözüküyor hocam. Termal macun olmadıktan sonra -100 yapsam da -10 yapsam da pek fayda etmez, bunu öğrenmiş oldum. İlgileriniz için çok teşekkür ederim. Hep kafamda bir soru işaretiydi. Her ne kadar sizi soru bombardımanına tutmuş olsam da istediklerimi öğrendim :)
Estağfurullah ben teşekkür ederim. FPS düşüşü ilginç, normalde böyle bir şeyin undervoltta olmaması lazım kesinlikle. Aksine ısınma azaldığında bazen daha fazla bile değer alman gerekiyor. Neyse hayırlısı olsun :)

Estağfurullah ben teşekkür ederim. FPS düşüşü ilginç, normalde böyle bir şeyin undervoltta olmaması lazım kesinlikle. Aksine ısınma azaldığında bazen daha fazla bile değer alman gerekiyor. Neyse hayırlısı olsun :)

Şöyle söyleyeyim hocam, R6'da en yüksek ayarlarda normalde 110-120 FPS falan alıyorum elimdeki sistemle. Bu işlemi yapınca 59 bile gördüm. Anlık da değil, sürekli. Ben şu macunu bir değiştireyim de. Ona göre bakarız bir şeylere :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı