M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #41 @erengore benim GHz biraz düştü sanırım dünkü 1 ayardan dolayı 3888 MHz de çalışıyor 4 de çalıştıramaz mıyım?
@erengore benim GHz biraz düştü sanırım dünkü 1 ayardan dolayı 3888 MHz de çalışıyor 4 de çalıştıramaz mıyım?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 18 Ağustos 2021 #42 Marshal12 dedi: @erengore benim GHz biraz düştü sanırım dünkü 1 ayardan dolayı 3888 MHz de çalışıyor 4 de çalıştıramaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kendisi şu an hasta dostum, ben de bugün i7-7700HQ işlemcisine UV için konu açıp etkiletlemiştim ama yoğun bakıma gireceğini belirtti. Umarım sağlıklı bir şekilde geri döner..
Marshal12 dedi: @erengore benim GHz biraz düştü sanırım dünkü 1 ayardan dolayı 3888 MHz de çalışıyor 4 de çalıştıramaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kendisi şu an hasta dostum, ben de bugün i7-7700HQ işlemcisine UV için konu açıp etkiletlemiştim ama yoğun bakıma gireceğini belirtti. Umarım sağlıklı bir şekilde geri döner..
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #43 Marshal12 dedi: @erengore benim GHz biraz düştü sanırım dünkü 1 ayardan dolayı 3888 MHz de çalışıyor 4 de çalıştıramaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında FIVR sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın.
Marshal12 dedi: @erengore benim GHz biraz düştü sanırım dünkü 1 ayardan dolayı 3888 MHz de çalışıyor 4 de çalıştıramaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında FIVR sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #44 erengore dedi: Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında fıvr sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın. Genişletmek için tıkla... Tamam, çok geçmiş olsun.
erengore dedi: Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında fıvr sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın. Genişletmek için tıkla... Tamam, çok geçmiş olsun.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #45 Marshal12 dedi: Tamam, çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Marshal12 dedi: Tamam, çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bu arada PL1 ve PL2 deki Clamp tiklerini kaldırın.
Marshal12 dedi: Tamam, çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Marshal12 dedi: Tamam, çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bu arada PL1 ve PL2 deki Clamp tiklerini kaldırın.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 18 Ağustos 2021 #46 erengore dedi: Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında FIVR sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın. Genişletmek için tıkla... Eren hocam iyisindir inşallah yoğun bakım falan denmiş, durumun nasıl?
erengore dedi: Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında FIVR sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın. Genişletmek için tıkla... Eren hocam iyisindir inşallah yoğun bakım falan denmiş, durumun nasıl?
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #47 erengore dedi: Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında FIVR sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın. Genişletmek için tıkla... Tamam oldu sağolun. erengore dedi: Sağ olun. Bu arada PL1 ve PL2 deki Clamp tiklerini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Tamam.
erengore dedi: Hocam bir dakika. GHz düşürmesini ben yaptım zaten. PL1'i ve PL2'yi sırasıyla 60/90 ayarlayın. Sonrasında FIVR sekmesinde sol alt köşede sayılar var. Hepsini 40 yapın. Apply'a basın. Genişletmek için tıkla... Tamam oldu sağolun. erengore dedi: Sağ olun. Bu arada PL1 ve PL2 deki Clamp tiklerini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Tamam.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #48 LOTR Manyağı dedi: Eren hocam iyisindir inşallah yoğun bakım falan denmiş, durumun nasıl? Genişletmek için tıkla... Şimdi Ambulans gelip alacak. Ciğerlerime indi sanırsam. Sağ olun teşekkürler. Biraz kalbim falan da ağrıyor ama iyi olacağım inşallah.
LOTR Manyağı dedi: Eren hocam iyisindir inşallah yoğun bakım falan denmiş, durumun nasıl? Genişletmek için tıkla... Şimdi Ambulans gelip alacak. Ciğerlerime indi sanırsam. Sağ olun teşekkürler. Biraz kalbim falan da ağrıyor ama iyi olacağım inşallah.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 18 Ağustos 2021 #49 erengore dedi: Şimdi Ambulans gelip alacak. Ciğerlerime indi sanırsam. Sağ olun teşekkürler. Biraz kalbim falan da ağrıyor ama iyi olacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerini bekliyoruz.
erengore dedi: Şimdi Ambulans gelip alacak. Ciğerlerime indi sanırsam. Sağ olun teşekkürler. Biraz kalbim falan da ağrıyor ama iyi olacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerini bekliyoruz.