i7, GTX 970 vs i5, GTX 980 Sistem

Ali Rıza Uslu

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar abilerim. YouTube'da GTA Online ağırlıklı bol editli içerikler oluşturmak istiyorum ancak aklıma takılan bir soru var. Bu içerikleri oluşturmak için yeni bir PC'ye ihtiyacım var ama bu sistemin i7-GTX 970 mi i5-GTX980 mi olması gerektiğine karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum :D
 
Bir yanda grafikler bir yanda render hızı. Ooof of :D
Bu arada YouTube'a başlamak için bir yıl kadar belki daha az bir süre bekleyip 16 yaşımı doldurmayı planlıyorum fiyatlar nasıl etkilenir?
 
Ben düşeceğini düşünüyorum. Youtube işi zorlu baya zorlu olcak. Bir keresinde denedim. Zor geldi bıraktım. Aşırı uğraştırıyor. Vide renderlamak. Youtube a video atma suresini beklemek video çekmek okul zamanında zor olur. Bence yazın başla.
 
Yaz tatili konusunda çok haklısın öğlen 4'e kadar okul sınavlar vs. derken bırak video çekmeyi oyunu oynamaya bile vakit kalmıyor. İzleyici kitlesinin büyük çoğunluğunun da ben gibi okulu olduğu için yaz tatili dışında büyümek de zor olur diye düşünüyorum. Ama cidden çok sabırsızım şu YouTube konusunda. Ne bileyim kapak fotoğrafı hazırlamak vs. çok eğlenceli geliyor, hatta bulabilirsem kayıdını tamamlayamadığım bir videonun kapak fotoğrafını atayım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı