i7 laptopun çok yavaş olması

Kaliteli bir SSD alsam bir de Flash Belleği RAM'e dönüştürme taktiği ile de 16 gb RAM yapsam baya iyi bir FPS değeri alacağımı ayrıca drop sorununun da ortadan kalkacağını düşünüyorum, yardımınız için teşekkürler.
Flash belleği RAM olarak kullanmak mı? Böyle bir şey olsaydı insanlar niye RAM almaya devam etsinler ki? Bildiğim kadarıyla RAM azlığından kaynaklı hataların önüne geçmek için bu yapılabiliyor ama etkili bir çözüm değil sadece mavi ekran almayı vb. hataları engelliyor diye biliyorum.

Olabilir ama ben de bu seneye kadar korsan windows ve yazılımlar kullandım. Ama net görülecek kadar farkı yok
Bunca orijinal yazılım kullanan insan afedersin keriz mi ? KMS programı arkaplanda lisansı sürekli yenilemek için sistemi çalıştırıyor ve yoruyor. Silseniz dahi kalıntılar bırakıyor. Windows 10'u ben de bir ara korsan kullandım ve ardından temiz kurulum ile OEM kodu aracılığıyla etkinleştirdim. Gözle görülür performans artışı yakaladım.

Flash belleği RAM olarak kullanmak mı? Böyle bir şey olsaydı insanlar niye RAM almaya devam etsinler ki? Bildiğim kadarıyla RAM azlığından kaynaklı hataların önüne geçmek için bu yapılabiliyor ama etkili bir çözüm değil sadece mavi ekran almayı vb. hataları engelliyor diye biliyorum.
Aynen o konuyu hep unutmuşum. Flaş bellekler ısınınca sorun yaratır ve yazma hızları HDD den bile düşüktür. Sadece rastgele erişimde 5400rpm HDD yi geçebilirler(standart 3.0 dan bahsediyorum. İleri düzey flaş bellek almak zaten pahallıdır)
Bunca orijinal yazılım kullanan insan afedersin keriz mi ? KMS programı arkaplanda lisansı sürekli yenilemek için sistemi çalıştırıyor ve yoruyor. Silseniz dahi kalıntılar bırakıyor. Windows 10'u ben de bir ara korsan kullandım ve ardından temiz kurulum ile OEM kodu aracılığıyla etkinleştirdim. Gözle görülür performans artışı yakaladım.

Deddiğim gibi bundan 10 yıl öncesine kadar korsan kullandım ve de pek fark görmedim. KMS konsuu ayrı bir şey.
O bir virüs olarak yargılanıyor. İp ni izliyor, Pc n de aktif olarak dolanıyor ve de kayıt bilgilerine sürekli erişiyor, güvenlik duvarını baskılıyor. Konuyu kerizlik olarak düşünmemek lazım.
Ha tek kullanımlık lisan 10 liraya aldım çok da pahallı değil. Emeğe saygı ve pc de güvenlik açısından. Orjinal windows yükleyip etkinleştirmeden kullanabilirsiniz belirli bir süre. Yani illa kaçak kullanmak cracklemek sayılmıyor bilginize

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı