Mithrandir41
Hectopat
Bu tarzda özel borularla işlemci ve ekran kartına soğutma sistemi kuruyorsunuz. O anakartta VRM'lerin orda kapaklar var. Onlar direkt olarak monoblocka ihtiyaç olmadan oraya custom sıvı soğutmanın borularını takmanızı sağlıyor. Kaldı ki siz bunun kullanmayacaksınız. O yüzden o kartın custom sıvı soğutmaya uygun olmayan önerdiğim anakartı alın derim.
Sıvı soğutma olarak da Asus bir sistem toplayacağınız için aynı ekosistemde üzerinde OLED ekranı bulunan bu modeli öneririm.
ASUS ROG Ryujin 360
Ayrıca kasayı beyaz seçmişsiniz ama parçalarınız siyah. Bence abes olur. Onun yerine aynı kasanın siyahını alın.
Ramleri de bunlardan alabilirsiniz. O ramler çok basit ve yavaş kalmış.
G.SKILL TridentZ 4000MHZ 4x8GB Kit
Bilgiler için sağolun. Dediğim gibi özel sıvı soğutma isterim fakat kurulumu ben yapmayı bilmiyorum. Bilgisayarı toplayacağım sırada eğer çevremde bu işten anlayan birileri olursa yardım alırım ya da Currys mağazasının bilgisayar departmanından yardım alabilirim.Yani soğutma işi şuanda belirsiz desem yeridir. Amd tarafını düşünmüyorum hocam tercihim intel. Evet kasayı siyah alacağım, beyaz bileşenlerden oluşan kasalar hep ilgimi çekti bende öyle düşünüyordum fakat öyle bir şansım pek yok. Ram tavsiyeniz iyi oldu sağolun.