CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #1 Sistem özelliklerim = GT 1030 Intel 11th i9 11900K 3, 50GHz 16 GB RAM Z590 Aorus Pro AX Microsoft OneDrive 1drv.ms
Sistem özelliklerim = GT 1030 Intel 11th i9 11900K 3, 50GHz 16 GB RAM Z590 Aorus Pro AX Microsoft OneDrive 1drv.ms
Çözüm KojiroHyuga04 7 Kasım 2021 O zaman darboğaz ihtimalini ön plana almamız lazım. Diskten olsa illaki belirtirdim. İçinizde kalmasın istiyorsanız HD Tune Pro ile test yapabilirsiniz. Ama "Quick Scan" kapalı olacak.
O zaman darboğaz ihtimalini ön plana almamız lazım. Diskten olsa illaki belirtirdim. İçinizde kalmasın istiyorsanız HD Tune Pro ile test yapabilirsiniz. Ama "Quick Scan" kapalı olacak.
KS KS CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #21 KojiroHyuga04 dedi: İkisi de birbirinden kötü. İkisinde de bad sector durumu ve atlanmış bloklar var. Durum hayra alamet değil. Genişletmek için tıkla... Peki şu an ne yapmam lazım, diskleri çıkartmam mı? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İkisi de birbirinden kötü. İkisinde de bad sector durumu ve atlanmış bloklar var. Durum hayra alamet değil. Genişletmek için tıkla... Peki şu an ne yapmam lazım, diskleri çıkartmam mı?
Alp Bereket Megapat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 125 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Kasım 2021 #22 CathedralDogs dedi: Evvet, sonunda bitti. Genişletmek için tıkla... Mavi ekrandaki hataya sebep olan cihaz kimliğini aratınca depolama cihazı çıkıyor. Sorununuz depolama diskinizde olabilir. Artı 0 Eksi
CathedralDogs dedi: Evvet, sonunda bitti. Genişletmek için tıkla... Mavi ekrandaki hataya sebep olan cihaz kimliğini aratınca depolama cihazı çıkıyor. Sorununuz depolama diskinizde olabilir.
KS KS CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #23 KojiroHyuga04 dedi: Tam da dediğim gibi, disk arızası. Uyarı boşa değilmiş demek ki. Mümkün olan en kısa sürede bu diski emekliye ayırın. Önemli verilerinizi yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten bu iki disk çok eski diskler, yeni aldığım ise yem yeşil çıktı. Alp Bereket dedi: Mavi ekrandaki hataya sebep olan cihaz kimliğini aratınca depolama cihazı çıkıyor. Sorununuz depolama diskinizde olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, şimdi bunları çıkartmaz isem daha çok mavi ekran alır mıyım? Dosya Ekleri 1636304963963.png 186,4 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Tam da dediğim gibi, disk arızası. Uyarı boşa değilmiş demek ki. Mümkün olan en kısa sürede bu diski emekliye ayırın. Önemli verilerinizi yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten bu iki disk çok eski diskler, yeni aldığım ise yem yeşil çıktı. Alp Bereket dedi: Mavi ekrandaki hataya sebep olan cihaz kimliğini aratınca depolama cihazı çıkıyor. Sorununuz depolama diskinizde olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, şimdi bunları çıkartmaz isem daha çok mavi ekran alır mıyım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 7 Kasım 2021 #24 Alp Bereket dedi: Mavi ekrandaki hataya sebep olan cihaz kimliğini aratınca depolama cihazı çıkıyor. Sorununuz depolama diskinizde olabilir. Genişletmek için tıkla... Aratmana ve söylemene gerek yoktu zaten, sorunun diskte olduğunu garantiledik. CathedralDogs dedi: Zaten bu iki disk çok eski diskler, yeni aldığım ise yem yeşil çıktı. Anlıyorum, şimdi bunları çıkartmaz isem daha çok mavi ekran alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet alma ihtimali yüksek. NVMe olan SSD gayet iyi görünüyor. Diğerleri tam bir facia. Artı 0 Eksi
Alp Bereket dedi: Mavi ekrandaki hataya sebep olan cihaz kimliğini aratınca depolama cihazı çıkıyor. Sorununuz depolama diskinizde olabilir. Genişletmek için tıkla... Aratmana ve söylemene gerek yoktu zaten, sorunun diskte olduğunu garantiledik. CathedralDogs dedi: Zaten bu iki disk çok eski diskler, yeni aldığım ise yem yeşil çıktı. Anlıyorum, şimdi bunları çıkartmaz isem daha çok mavi ekran alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet alma ihtimali yüksek. NVMe olan SSD gayet iyi görünüyor. Diğerleri tam bir facia.
KS KS CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #25 KojiroHyuga04 dedi: Aratmana ve söylemene gerek yoktu zaten, sorunun diskte olduğunu garantiledik. Evet alma ihtimali yüksek. NVMe olan SSD gayet iyi görünüyor. Diğerleri tam bir facia. Genişletmek için tıkla... Anladım, o zaman bilgisiyardan bu diskleri en yakın zamanda söküyorum, bunları zaten bir tamir etme yolu olmaz değil mi? Bu arada çok teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Aratmana ve söylemene gerek yoktu zaten, sorunun diskte olduğunu garantiledik. Evet alma ihtimali yüksek. NVMe olan SSD gayet iyi görünüyor. Diğerleri tam bir facia. Genişletmek için tıkla... Anladım, o zaman bilgisiyardan bu diskleri en yakın zamanda söküyorum, bunları zaten bir tamir etme yolu olmaz değil mi? Bu arada çok teşekkür ediyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 7 Kasım 2021 #26 Rica ederim. Diskle ilgili uyarı görmedim dedim ama sorun bayağı bayağı disklerde çıktı. İyi ki yaptırmışım. Artı 0 Eksi
Rica ederim. Diskle ilgili uyarı görmedim dedim ama sorun bayağı bayağı disklerde çıktı. İyi ki yaptırmışım.
KS KS CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #27 Aynen çok teşekkür ediyorum hocam, iyi günler dilerim. İyi forumlar. <33 Artı 0 Eksi