i9 11900K sistemde SA:MP'de kullanım düşük oluyor

Şimdi neler yapmam gerekiyor peki, işlemcim seksen derecenin altına inmiyor.

Tam önerim sıvı soğutmayı MSI ile iletişime geçip göndermen ve o işlemciyi değiştirmen. Dediğim gibi sıvı soğutmayı en iyisi yapsan bile ısınacak. Test videosu atayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam önerim sıvı soğutmayı MSI ile iletişime geçip göndermen ve o işlemciyi değiştirmen. Dediğim gibi sıvı soğutmayı en iyisi yapsan bile ısınacak. Test videosu atayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki bu fan ayarları tam olarak ne oluyor, çok bilmiyorum kusura bakma da.
1648845439069.png

Derecelendirme yaptım ve boşta şu an kırk dört dereceyi gösteriyor.

Anladım hocam, peki bu fanlara sizce bir ayar çekilmeli mi?

İstersen çekebilirsin. Hepsi 1000 RPM olarak görünüyor. Stres testine sokarız dediğin sıcaklık boşta iyi. Tabi strese girince deli gibi çıkacak yine ama deneyelim şansımızı.

İstersen çekebilirsin. Hepsi 1000 RPM olarak görünüyor. Stres testine sokarız dediğin sıcaklık boşta iyi. Tabi strese girince deli gibi çıkacak yine ama deneyelim şansımızı.
Valorant oyununa da girdim, gene sıcaklık dereceleri uçtu, 79-75 derecelere çıkıyor.
Fan ayarları ile oynama videosu var mıdır hocam, bilmediğimiz bir şey yapmayalım şimdi?

Valorant oyununa da girdim, gene sıcaklık dereceleri uçtu, 79-75 derecelere çıkıyor.

Fan ayarları ile oynama videosu var mıdır hocam, bilmediğimiz bir şey yapmayalım şimdi?

Fanları en sona çekmende bir sakınca yok. Sadece çok ses yapar.

Malesef Vatan bizi dolandırdı, o zaman technopat'ı bilemiyordum. Eskiden ama bu kadar yüksek dereceleri de görmüyordu ki, maks olarak 70 derece falan görürdü.
O soğutucunun bütün olayı zaman geçtikçe bozulması zaten, sanki bunun için yaratılmış. Şimdiye kadar bozulmayan görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı