i9 11900K sistemde SA:MP'de kullanım düşük oluyor

Hocam, lol de mesela bir maç deneme fırsatım oldu, işlemci 80 dereceyi tam olarak geçmiyor, seessiz modda. Uygun mudur sizce bu?

Yine uygun değil. Lol zorlamıyor zaten. Aida64 indirip stres testi yap diyeceğim ama zaten sonucu biliyorum. Dediğim gibi parça değişimi olmadan sıcaklıktan kurtulamazsın.

Perfonmanstan ödün verip, turboyu kapatmalısın, throttle stop indir, uygulamayı aç, disable turbo seçeneğini tikle, sonra alta al uygulmayı. Sıcaklık ciddi şekilde düşecektir, ama perfonmanstan'da ödün vericeksin.
Bu yaptığımız şey zarar vermez değil mi hocam çünkü bir anda 73 derecelerde iken, 49lara falan indi. Performans düşüklüğüm de çok yaşanılmadı diyebilirim.

Bu yaptığımız şey zarar vermez değil mi hocam çünkü bir anda 73 derecelerde iken, 49lara falan indi. Performans düşüklüğüm de çok yaşanılmadı diyebilirim.
Hayır zarar vermez. Bende'de abra serisi leptop var, aynı yöntemi kullanıyorum, 40 derecelik fark var arada oyunlarda :) tabi leptop olduğu için gözle görülür fark oluyor arada. Samp içinde, bazı fps modları var onları kullanabilirsiniz, fakat genel olarak işlemci kullanımı düşük olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı