i9 13900K alınır mı?

Gücünden şüphem yok lakin şu an fiyatı 14.200 TL. Biraz daha beklesem 13.000 TL'ye düşebilir belki. Malûm birkaç site dışında satılmıyor.

Emin misiniz? Bir yerden mi duydunuz? Ona göre ay başı alabilirim.
Hayır hocam satış stratejisi.

Hayır hocam satış stratejisi.
Hocam alabilirsiniz ama yeni çıktığı için biraz fiyatı yüksek. Yılbaşına kadar bekleyebilirseniz indirime falan girer belki. Ama zam da gelebilir.
Seçenekler:
1 - şimdi alırsınız.
2 - yılbaşına kadar bekleyip indirime girmesini dilersiniz bu sırada zamn gelme ihtimalini de katarsınız.
3 - biraz bekleyip fiyatı düşerse alırsınız.
4 - sıfır alıp 2. el satanlardan daha ucuza alırsınız.
Size kalmış.
Biraz daha bekleyim, artacağını hissedersem alayım o zaman. Teşekkür ederim.

Biraz daha bekleyim, artacağını hissedersem alayım o zaman. Teşekkür ederim.
Mantıklı hocam.Güncel bir örnek olarak tuf rtx 4090 35.000tl’den satıldı stok bitti 55.000tl oldu :(

Hocam Z690 Edge Wi-Fi DDR5 modeli vardı ama bazı sorunları olduğu için iade etmek zorunda kaldım. Şu an için Z790 ROG falan bakıyorum. Oyunlarda 60-65'i geçeceğini sanmıyorum.
Ben asus rog strix z790 f ve 13900kf kullanıyorum. Battlefield 2042 de 80-85 derecelere çıktığını görüyorum. Bugün call of duty modern warfare 2 çıktı. Multide 70-75 derecelerde oynuyorum. Soğutucumda asus rog strix ryujin ii 360mm. Yani işlemci çok ısınıyor. :))

Ben ASUS ROG STRIX Z790 F ve 13900KF kullanıyorum. Battlefield 2042 de 80-85 derecelere çıktığını görüyorum. Bugün Call of Duty Modern Warfare 2 çıktı. Multide 70-75 derecelerde oynuyorum. Soğutucumda ASUS ROG STRIX ryujin II 360mm. Yani işlemci çok ısınıyor. :))
Beklediğimden daha çok ısınıyormuş ya. 😀
Bende H150i Elite Capellix var. 6 tane fan takacağım bakalım nasıl olacak? 😀
Rdr2'de de test edebilir misiniz size zahmet? Ekran kartı ve kasa neydi bu arada?

Beklediğimden daha çok ısınıyormuş ya. 😀
Bende H150i Elite Capellix var. 6 tane fan takacağım bakalım nasıl olacak? 😀
Rdr2'de de test edebilir misiniz size zahmet? Ekran kartı ve kasa neydi bu arada?
6-7 gibi eve geçince denerim rdr2 yi hocam. Buradan sonuçları paylaşırım. Ama şöyle bir durumda var. Bu sıcaklıkları msi afterburner ile alıyorum. Afterburner ile 70 derece göründüğü yerde asus ryujin ii 60-62 derece ölçüyor.

6 fan takmayı bende düşündüm ama çok gürültü olur diye vazgeçtim. Şuan bile sistemde toplam 7 fan var. Hatta tüm fanları akasa viper ile değiştirdim.

Kasa: asus rog strix helios
Ekran kartı: zotac rtx 4090

6-7 gibi eve geçince denerim rdr2 yi hocam. Buradan sonuçları paylaşırım. Ama şöyle bir durumda var. Bu sıcaklıkları msi afterburner ile alıyorum. Afterburner ile 70 derece göründüğü yerde asus ryujin ii 60-62 derece ölçüyor.

6 fan takmayı bende düşündüm ama çok gürültü olur diye vazgeçtim. Şuan bile sistemde toplam 7 fan var. Hatta tüm fanları akasa viper ile değiştirdim.

Kasa: asus rog strix helios
Ekran kartı: zotac rtx 4090
Kasamız aynıymış. Eğer zahmet olmazsa kasanın kapağı açık ve kapalı Rdr2 testi yapabilir misiniz?
Bu kasayı almamamı söylemişti arkadaşım. Önü neredeyse kapalı olduğu için hava akışının iyi olmayacağını anlatmıştı. Bundan dolayı merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20221008_220201.jpg
    IMG_20221008_220201.jpg
    296,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Kasamız aynıymış. Eğer zahmet olmazsa kasanın kapağı açık ve kapalı Rdr2 testi yapabilir misiniz?
Bu kasayı almamamı söylemişti arkadaşım. Önü neredeyse kapalı olduğu için hava akışının iyi olmayacağını anlatmıştı. Bundan dolayı merak ediyorum.
Tamam hocam akşam tüm testler yapar paylaşırım ama bu kasanın önü bence çok iyi hava alıyor. Üst ve alt komple açık. Hava akışı çok iyi. Fotoğraf ve test sonuçlarını paylaşıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı