i9 9900 RTX 3060 sisteme 600W PSU yeterli midir?

Güzel kardeşim sorun olmaz olmazda bu kart alınabilecek bir kart değil gele bir de sıfır hiç alınmaz. Lütfen beni dinle ve ikinci el yarı fiyatına 6700 XT al. İkinci elde ne satın aldın bilmiyorum ama bilgisayar bileşenlerinde günümüz şartlarında sorun yaşama ihtimalimiz çok düşük. Gider testlerini yapar kafan rahat alır gelirsin, olay bu kadar.

@Willches dostum sen sistemi ne kadara aldın?

Güzel kardeşim sorun olmaz olmazda bu kart alınabilecek bir kart değil gele bir de sıfır hiç alınmaz. Lütfen beni dinle ve ikinci el yarı fiyatına 6700 XT al. İkinci elde ne satın aldın bilmiyorum ama bilgisayar bileşenlerinde günümüz şartlarında sorun yaşama ihtimalimiz çok düşük. Gider testlerini yapar kafan rahat alır gelirsin, olay bu kadar.

Monitör dahil 22K.

Monitör dahil 22K.

Bir tanıdığımız topladı.

testlerine baktığımda benı çok rahat idare edecek gibi duruyor ikinci el ben ekran kartı yaşadığım bölgede bulmamda çok zor zaten 6700 XT baktım daha demın ikinci el yok ikinci el yakınlarda satan

şimdi biriniz anladığım kadarıyla bu işlerden anlayan birinizde direk ekran kartını kullanan biriniz öneriyor biriniz önermiyor kafam bulandı sanırım biraz daha araştırmam lazım fakat ikinci el bulamam

Testlerine baktığımda benı çok rahat idare edecek gibi duruyor ikinci el ben ekran kartı yaşadığım bölgede bulmamda çok zor zaten 6700 XT baktım daha demın ikinci el yok ikinci el yakınlarda satan.

Dostum 17-18 bine 3060'li komple hazır sistemler var, sen gidip sadece ekran kartına bu kadar para vereceğim diyorsun. Akıl işi değil, sana sıfır kart bakacağım bekle.

Sistemi ayrıntılı yazar misin? Monitörü de yaz, ne zaman toplandı bu sistem?

Tam 10-11 ay oldu.
MSI ventux X2 RTX 3060.
Ryzen 5 5600.
A520M-A Pro anakart.
Philips monitör modelini hatırlamıyorum.

Dostum 17-18 bine 3060'li komple hazır sistemler var, sen gidip sadece ekran kartına bu kadar para vereceğim diyorsun. Akıl işi değil, sana sıfır kart bakacağım bekle.

Sadece ekran kartına o kadar para dökmek gerçekten mantıksız ama arkadaş 2.el istemiyor yapacak bir şey yok.

yeni testine baktım kesin oynayacağım bir oyun var the last of us part1 ultra ayarlarda 60fps verebiliyor bu ekran kartı kafama çok yattı benım

Tam 10-11 ay oldu.
MSI ventux X2 RTX 3060.
Ryzen 5 5600.
A520M-A Pro anakart.
Philips monitör modelini hatırlamıyorum.

Sadece ekran kartına o kadar para dökmek gerçekten mantıksız ama arkadaş 2.el istemiyor yapacak bir şey yok.

Evet tahmin ettiğim gibi. Sistemi toplayan yakının tanıdığın her ne neyse işte bu işlerden çok anlamıyormus. Kibarca söylemem gerekirse kaziklanmissin. Diğer arkadaş sen hangi şehirde yaşıyorsun?

Evet tahmin ettiğim gibi. Sistemi toplayan yakının tanıdığın her ne neyse işte bu işlerden çok anlamıyormus. Kibarca söylemem gerekirse kaziklanmissin. Diğer arkadaş sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Nevşehir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı