i9 9900K, AORUS GTX 1080 Ti ve Gigabyte Z390 AORUS ULTRA sistem

@Silinen üye Elbette biliyorum :) Ryzen 2 çıkacak felan... Alacağım zaman düzenleyeceğim tabi onu :) "Şu anlık" hayali sistemim yazmamın nedeni o :D
Hem boşversene, hayal kurmak bedava değil mi :)?

Hocam bir de Gigabyte 1080 TI'lı fotoğrafını atar mısınız? Renkleri ilk fotoğraftaki gibi yaparak.
Bu arada "IşIqLı MıŞıQlI" çok hoş duruyor :D Gigabyte üst seviye anakartlara bayılıyorum :)

Darısı bizim başımıza :) Alamazsam eğer kasaynın yan kapağını kesecem içine de RGB döşeyeceğim artık :D Şaka bir yana böyle sistem olacak kullanma böyle sadece bak o bile yeter :D

Offf ne kadar da güzel sistem. Bende 1050 Ti'ıma salça süreyim.

Hayırlı olsun.
Aslında kasa Cooler Master MasterBox Lite 5 veya Phanteks P400 olsaymış sizinki de 25 TL'lik RGB şerit ile buna benzetilebilirdi. Sadece biraz uğraşmak gerek ve RGB şeriti direk kasanın kapağına yapıştırmamak gerek :) Biraz uğraş ister.
Dipnot : Tabi anakart bir de MSI B350 PC Mate olacaktı daha iyi olurdu ama bu şart değil. (Görünüş açısından diyorum.)

@Alp Çiçek Siz bir de bizi düşünün.

@Silinen üye Yok be hocam benimki takıntı olmuş artık. PC'de hiç bir oyunu oynayamıyorum. Yüklü oyunlarım Minecraft, CS:GO, NFS Underground. CS:GO da crackli zaten. Ciddi anlamda bıktım. Ben de güzel bir PC toplamak istiyorum artık.

Dipnot : En azından bir bilgisayarım var aslında. O yönden de bakmak gerkeir. Hiç olmayan da var. Arada bunu unutuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı