Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ikisi arasındaki performans farkı nedir? i9 9900k için sizce hangisini almalıyım ve radyatör kasanın ön kısmına mı, yoksa üste mi koyulmalı? Bilgi sahibi arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.
Senin yerinde olsam Corsair tercih ederdim. Fiyat performans açısından ben başarılı buluyorum. Malzemeler de her zaman kaliteli. Radyatörün koyulması gereken yer ise kasaya bağlıdır. Yani üst kısımda yer varsa üst kısma, ön kısımda yer var ise ön kısma. Bazı kasa üreticileri sırf bunun için özel kasalar üretiyor onlara bakabilirsin. Örneğin MSI Mag Pylon.
Su soğutuculardan anlamam ancak genel olarak soğutma için, eğer kasanın üstünde takabileceğiniz kadar yer varsa üstüne takın. Ön tarafa 2 veya 3 adet kaç tane sığıyorsa fan takarak, içeriye soğuk hava alırsınız. Bu sayede sadece işlemci değil diğer bileşenlerde bir nebze serin çalışır.
Yorumunuz için teşekkür ederim . Kasa olarak Corsair Carbide 400C veya NZXT H700 düşünüyorum. Carbide 400c'ye biraz daha yakınım.Bu kasada nereye konumlandırmalıyım.