i9 9900K için sıvı soğutma önerisi

Uzun zaman sonra yeni bir sistem topluyorum. ASUS 2080 Ti, Maximus XI code, i9 9900K edindim. Hafx 942 kasama uygun, sessiz ve 9900K'yı soğutabilecek sıvı soğutma ihtiyacım var. Ölçüleri ile uyumlu model önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Hava-akimi.jpg
    Hava-akimi.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 71
Uzun zaman sonra yeni bir sistem topluyorum. ASUS 2080 Ti, Maximus XI code, i9 9900K edindim. Hafx 942 kasama uygun, sessiz ve 9900K'yı soğutabilecek sıvı soğutma ihtiyacım var. Ölçüleri ile uyumlu model önerirseniz sevinirim.
Kaliteli bir sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim keza kule tipi 2 adet 140 mm soğutucu ile zor soğutuyordum bilginiz olsun.

Kasa 240'dan büyüğüne izin vermiyor diyorlar. Kasayı da değiştirmeden çözmeye çalışıyorum. Her tür tavsiyeye açığım. Olmazsa kasayı da değiştireceğim fakat aldığım parçalar şimdiden belimi büktü, nereden kısabilirim diye bakıyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı