i9 9900K ile 14 ekran kartının testleri

Allah aşkına o kartı kim yaptı? Çok merak ediyorum kendileri ile bir çay içmek isterdim doğrusu. Onun dışında hocam sizden bir ricam olacak. Piyasada ki bazı kişiler 2070S, RX 5700 XT rakibi değil diyorlar. İkisi için kapsamlı bir test yapma imkanınız var mıdır acaba? Vakit bulup yapabilirseniz çok seviniriz. Allah işinizi rast getirsin, kolay gelsin.

Tabii ki yaparım. Hatta hem stok hem OC`lu test yaparım. Ayrıca bu testin Bölüm 2 ve 3`ü de gelecek bu hafta içinde. Bu arada eskiden (en az 10 yıl önce) çoğu kartta Lara Croft`umsu kız sticker`i vardı.

Tabii ki yaparım. Hatta hem stok hem OC`lu test yaparım. Ayrıca bu testin Bölüm 2 ve 3`ü de gelecek bu hafta içinde. Bu arada eskiden (en az 10 yıl önce) çoğu kartta Lara Croft`umsu kız sticker`i vardı.
Hocam ama şöyle bir sıkıntı var kart pembik yani biraz bozar yani . Onun dışında benimde masaüstü ekranımda Yennefer vardı. Cidden bir Witcher aşığı olarak o kadına aşığım.

RTX 2070 mi 5700xt mi ? Halendir karar vermiş değilim. İlk etapta 1080p 144 Hz.monitörde kullanılacak. İlerleyen 1-2 ay kadar 2K monitörü de geçilecek.

Öncelikle elinize sağlık hocam. Yalnız orada XFX RX 590 gördüm lanet kart yaşatmadığı sıkıntı kalmadı ama hala kullanıyorum bakalım

Emeğine sağlık birçok arkadaşa faydası olacaktır.

RX 5700XT waifu edition! Neyini sevmediniz yahu, gayet tatlı İsterseniz değişebiliriz
Hocam kartı ikinci el olarak kafeden aldım, belki eski çift Xeon W3690'lı sistemime takıp kullanabilirim. Soğutması iyi, yalnız bazı yönleri diğer kartlardan farklı. Deseni ve rengini zaten biliyoruz, bir de orta fanı diğer fanlardan küçük, ayrıca arka plakadaki kız resmi ters. Arka plakayı ve gövdeyi beyaza boyarsam beyaz-turkuaz-pembe temalı güzel bir kart olabilir. Şu anki rengi pek hoşuma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…