- Anakart: Gigabyte AORUS Z370 Gaming 7
- BIOS sürümü: 11
- Soğutucu: Thermaltake Floe Triple Riing RGB 360 TT Premium Edition
- Test yazılımı: AIDA64 (Stability Test)
Son düzenleme:
Müsait bir zamanda.Prime Small FFT'de 20-30 dakika test edebilir misiniz hocam?
5 GHz'de hava soğutma ile pek mümkün olmayabilir.İyi günler dostum, i9 9900K almayı düşünüyorum, ekran kartım RTX 2070.
İşlemciyi stabil 5 GHz'e cekecemğim, NH D-15 soğutucum var ve 70 derecenin üstüne cıkmasını istemiyorum açıkcası. Sizce bu mümkün mü? OC ayarlarını da paylaşırsanız sevinirim.
Kasa Full Tower 2 ön 2 üst bir de arkada toplam 5 tane fan var.
Şu an 5.1 GHz'de tüm çekirdekler. Evet, sürekli olarak bu şekilde kullanılacak.Her gün 5 GHz'de mi kalacak işlemci? Ayrıca lehimliden kastınız nedir? İşlemciye delid yapıp sıvı-metal mi sürdünüz?
Kullandığım macunun termal iletkenlik değeri 11 W/m-K (11'den biraz daha yüksek). Soğutucuların üzerinde sürülü olan 1-2 W/m-K civarı oluyor.Soğutucu ile gelen macunun ayrı olarak aldığınızdan farkı nedir? Önerirseniz alacağım.
Peki 1 W/m-K iletkenin ortalama olarak sıcaklığa etkisi nedir? Ya da kullandığınız macunun soğutucu ile gelen macuna oranı sıcaklık olarak örneklendirilebilir ise değer yazabilir misiniz? Tahmini değerler olabilir amaç ortalama fark ne kadar onu öğrenmek.Kullandığım macunun termal iletkenlik değeri 11 W/m-K (11'den biraz daha yüksek). Soğutucuların üzerinde sürülü olan 1-2 W/m-K civarı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.