i9-9900K ile RTX 2080 Darboğaza mı Düştü?

Tamam işte dostum, biz zaten %70-80lere düşmesine darboğaz diyoruz. Ama darboğaz olması kötü bir anlam ifade etmiyor.

İşlemcinin Hyper threadingi sen yayın açabilesin diye var zaten. Multi tasking yapabilesin diye. :)
Güzel kardeşim işlemci kullanımı oyun esnasında % 70 üzerine çıkmıyor, yayın yaptığım halde, sen ne darboğazından bahsediyorsun. Ekran kartı 1080p çözünürlükte zorlanmadığı için düşük kalıyor ki, % 70 ile 87 arası kart kullanımı bu kart için 1080p çözünürlükte çok bile. 1080p çözünürlükte BF V 64 kişilik serverda oyun oynayıp ,yayın yaptığım halde işlemci kullanımı %70 üzerine çıkmıyor, ekran kartı kullanımı % 87 görüyor, FPS 120- 160 arası, gelmiş darboğaz diyorsun. Ekran kartı zorlanmıyor, darboğaz olduğu felan yok.

Belli ki senin acın var, millete yanlış bilgi verme. Ben şu anda 8700 ile 2080Ti kullanıyorum, BF v oyununda 1080p ultra çözünürlükte işlemci kullanımı yayın açık olmasına rağmen %65-75 arası oluyor, darboğaz olmuyor, sen kalkmış günümüz işlemcileri, yeni nesil ekran kartlarına yetişemiyor deyip, insanları yanlış bilgilendiriyorsun.
Peki öyle olsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı