RTX 2080 Ti ve i9-9900K, 1080P'de darboğaz yapar mı?

Güzel olurduda ben oc beceremiyorum baktım internetten bulamadım :D yani videosu varda seçeneklerimde bulamadım bios bölümünden
MSI veya ASUS anakart varsa otomatik OC var veya Intel yeni program çıkardı, senin yerine OC yapıyor ve o programla OC yaparken sorun olursa garanti altında kalıyor. Tek tıkla 5.00 GHz'ye çıkarabilirsiniz.

Ekleme: BIOS üzerinden yapılan daha iyi. Otomatik OC'ler olması gerektiğinden fazla voltaj verdiği için işlemci sizin yapacağınız OC'den daha fazla ısınıyor sadece o kadar.

İşlemci darboğazı tabii ki de olacaktır, 2080 Ti 1080P'için dizayn edilmiş bir GPU olmadığıdan, oyunlarda GPU kullanımı hep düşük olacaktır.
Darboğaz söz konusu olamaz ama gpu düşük kullanımı doğrudur. Düzelteyim dedim.
Darboğaz bunun tam tersi değilmi :D neden darboğaz yapsın hocam yapmaz.
Bu tam tersi Boğazdar oluyor :D

Son düzenleme:
Daha iyisini yaparim diyorsan sen yap bir site biz de takip edelim. Bence sen de bol keseden atiyorsun.
Veriyi neye dayanarak veriyor? Cidden 2080Ti'ı AMD Phenom 2 X4 ile denemişler mi? Veya Intel Core 2 Quadla % kaç darboğaz yapacağı falan yazıyor takıp denemişler mi? O kadar işlemciyi ellerinde bulundurup teker teker montajlayıp test yapmaları imkansız. Muhtemelen ön görü olarak yazılıyor veriler. Test yapılmadan bu yuzden güvenilir Youtube kanallarından bakmak daha sağlıklı. O site veri olarak kullanılmamalı. Sen yap site de bakalım söylemi de oldukça saçma bir söylem bu arada. Bir şeyi eleştirmek için onu yapmak mı gerekiyor? İlginçmiş. O zaman biri bir ekran kartını eleştirirken ben de kolaysa sen yap bir ekran kartı diyeyim :D

Yani bence konu üzerinden 1yıl geçmis olsa bile bu yazanların hepsi rdr2 ve ya witchercı felan ne bu hikaye sevdaniz biz diyoruz yayın yapicaz oyun oynucaz compatitive oyuncuyuz fps hastasıyız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı