- Makaleler
- 6
Herkes soru hariç her şeyi yanıtlamış
Sorun yok dostum 9900K ile rahatça kullanırsın. O işlemciyi bir de 5.00 GHz yap tadından yenmez.
Güzel olurduda ben oc beceremiyorum baktım internetten bulamadımHerkes soru hariç her şeyi yanıtlamışSorun yok dostum 9900K ile rahatça kullanırsın. O işlemciyi bir de 5.00 GHz yap tadından yenmez.
9900K işlemciyi güzelce likit metal ile delid yap, bir de 360MM AIO al tak, 5,1 GHz 1.25v ile vur kırbacı gitsinGüzel olurduda ben OC beceremiyorum baktım internetten bulamadımyani videosu varda seçeneklerimde bulamadım BIOS bölümünden
MSI veya ASUS anakart varsa otomatik OC var veya Intel yeni program çıkardı, senin yerine OC yapıyor ve o programla OC yaparken sorun olursa garanti altında kalıyor. Tek tıkla 5.00 GHz'ye çıkarabilirsiniz.Güzel olurduda ben oc beceremiyorum baktım internetten bulamadımyani videosu varda seçeneklerimde bulamadım bios bölümünden
Darboğaz söz konusu olamaz ama gpu düşük kullanımı doğrudur. Düzelteyim dedim.İşlemci darboğazı tabii ki de olacaktır, 2080 Ti 1080P'için dizayn edilmiş bir GPU olmadığıdan, oyunlarda GPU kullanımı hep düşük olacaktır.
Bu tam tersi Boğazdar oluyorDarboğaz bunun tam tersi değilmineden darboğaz yapsın hocam yapmaz.
Daha iyisini yaparim diyorsan sen yap bir site biz de takip edelim. Bence sen de bol keseden atiyorsun.Bu site bol keseden sallıyor.
Veriyi neye dayanarak veriyor? Cidden 2080Ti'ı AMD Phenom 2 X4 ile denemişler mi? Veya Intel Core 2 Quadla % kaç darboğaz yapacağı falan yazıyor takıp denemişler mi? O kadar işlemciyi ellerinde bulundurup teker teker montajlayıp test yapmaları imkansız. Muhtemelen ön görü olarak yazılıyor veriler. Test yapılmadan bu yuzden güvenilir Youtube kanallarından bakmak daha sağlıklı. O site veri olarak kullanılmamalı. Sen yap site de bakalım söylemi de oldukça saçma bir söylem bu arada. Bir şeyi eleştirmek için onu yapmak mı gerekiyor? İlginçmiş. O zaman biri bir ekran kartını eleştirirken ben de kolaysa sen yap bir ekran kartı diyeyimDaha iyisini yaparim diyorsan sen yap bir site biz de takip edelim. Bence sen de bol keseden atiyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.