saykoturk
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Teknisyeni
9900K işlemci kullanıyorum. Başta yabancı forumlarda da benzer şikayetler gördüğüm için bir şey demiyordum ama Technopat'ın 9900K incelemesindeki max. 60 derece durumunu görünce şoke oldum ve kendi işlemcimde sorun aramaya başladım.
Corsair H110i GTX işlemci soğutucusunu kullanıyorum. Elimdeki Noctua NT-H1'in tarihi mi geçti acaba dedim, yeni bir tane Cooler Master Maker Nano elmas partiküllü termal macun aldım.
Sistemim:
Asus ROG Z390 Strix anakart
9900K OC olmadan 4.7 hızında çalışıyor, sıvı soğutma pompa devri 3000 rpm, radyatör için 2 adet Corsair ML140 fan kullanıyorum ve performance modda çalışıyorlar.
COD Black Ops 4, Battlefield V bu örnek iki oyunda işlemci 90 derecenin altına inmiyor, 100 dereceleri görüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
Corsair H110i GTX işlemci soğutucusunu kullanıyorum. Elimdeki Noctua NT-H1'in tarihi mi geçti acaba dedim, yeni bir tane Cooler Master Maker Nano elmas partiküllü termal macun aldım.
Sistemim:
Asus ROG Z390 Strix anakart
9900K OC olmadan 4.7 hızında çalışıyor, sıvı soğutma pompa devri 3000 rpm, radyatör için 2 adet Corsair ML140 fan kullanıyorum ve performance modda çalışıyorlar.
COD Black Ops 4, Battlefield V bu örnek iki oyunda işlemci 90 derecenin altına inmiyor, 100 dereceleri görüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.