i9 9900K nasıl?

Tek sıkıntı 10. nesil veya 5. nesil Ryzen sistem toplamamak olabilir.

Tabii ki bu çok kötü bir seçim değil, 9900K sonuçta render ve oyun için fazla fazla yeterli.

Hocam, renderler da çekirdek sayısı önemli olduğundan ondan 9900k tercih ettim dediğim gibi.
Diyecek başka bir şey yok hocam. Hayırlı olsun. RAM'i ileriki zamanlarda yükseltmenizi öneririm.

Evet hocam, 3060 Ti ile 1 RAM daha ekleyeceğim sisteme.

Şimdilik hocam, ara sıra oyun oynayacağım, genellikle render işleri yapacağım.
Eski nesil almanız gerçekten size 11.nesil çıktığında sorun yaratacak. Şuan 10.nesil I9 ile arasında aman aman fark yok fakat 11.nesille I7'nin 11.nesli bile I9 9.nesli tokatlayacak (araştırdığım kadarıyla.) Paranıza yazık oldu bir yandan da, çünkü 1 sene sonra I9 9.nesil eskiyecek. Yine de işlemciniz büyük bir canavar, işinize çok çok yeter. 10 sene sonra 9.nesil I9 Turboxta kullanılır diye düşünüyorum.

Eski nesil almanız gerçekten size 11.nesil çıktığında sorun yaratacak. Şu an 10.nesil i9 ile arasında aman aman fark yok fakat 11.nesille i7'nin 11.nesli bile i9 9.nesli tokatlayacak (araştırdığım kadarıyla.) Paranıza yazık oldu bir yandan da, çünkü 1 sene sonra i9 9.nesil eskiyecek. Yine de işlemciniz büyük bir canavar, işinize çok çok yeter. 10 sene sonra 9.nesil i9 Turbox'ta kullanılır diye düşünüyorum.

Hocam, 7 senelik işlemci 4790k hala overclock edildiğinde R5 3600 gücünde oluyor :) bunu da düşünmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı