i9 9900K, RTX 2080 Ti sisteme kasa ve sıvı soğutma önerisi

Hocam bende mb511 rgb ve 240mm sıvı soğutma düşünüyorum ama üste takmak istiyorum bu kasada üste takabilir miyim emin değilim desteği var evet ama sıvı soğutmanın rame baskı yaptığını değdiğini felan söyleyenler var o yüzden emin olamıyorum. Deneyip alma gibi bir imkanda olmadığı için iyi karar vermem lazım.

Cooler Master sıvı soğutma kullanıyorum, üstte herhangi bi sıkıntı görmedim takabilirsin.

Ben cevap vereyim hemen.
Açık söylüyorum soğutma kısmında bi problem görmedim ama fan sesinden dolayı garantiye gönderdim.

ML240L RGB aldım hocam. 9700K'da kullanıyordum zaten memnundum. 9900K'da nasıl performans verir onu kestiremedim ama kötü bir performans almayacağıma inanıyorum araştırmalarıma göre.
Hocam imzada i9 9900k ve Cooler Master ML240L RGB gördüm. Bende alacağım soğutmadan memnun musunuz ? 9900k ya yetiyor mu ? Cevaplarsanız sevinirim.

Hocam bugün çalıştıracağım sistemi bir kaç test yapıp sonucu size yazarım.

ML240L RGB aldım hocam. 9700K'da kullanıyordum zaten memnundum. 9900K'da nasıl performans verir onu kestiremedim ama kötü bir performans almayacağıma inanıyorum araştırmalarıma göre.

Teşekkür ederim, cevabınızı bekliyor olacağım.
Ben cevap vereyim hemen.
Açık söylüyorum soğutma kısmında bi problem görmedim ama fan sesinden dolayı garantiye gönderdim.
Ac odyssey gibi oyunlarda kaç dereceyi görüyorsunuz ?

Bayağı yardımcı oldunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı