Yılmaz Erenn
Hectopat
Tamamdır kusura bakmayın hocam gözümden kaçmışArkadaş 2080 Ti SLI hayal ediyor, bence bir kere daha hesaplayın.

Tamamdır kusura bakmayın hocam gözümden kaçmışArkadaş 2080 Ti SLI hayal ediyor, bence bir kere daha hesaplayın.
Hepsini aldım zaten kurulu değil daha, Tek anakart yokSize yukarıda sistem tavsiyesi yaptım, eğer 9900K işlemciyi satın aldıysanız anakart olarak şunları öneririm:
![]()
MSI MAG Z390 TOMAHAWK Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG Z390 TOMAHAWK Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel LGA1151 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hepsini aldım zaten kurulu değil daha, tek anakart yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.