i9 9900K vs Ryzen 3800X

Çoğu abartı bir ara 3600 8 çekirdek olacak filan deniyordu yalan çıktı 6 çekirdek ile geliyor. Bana göre 9900K' yı geçemeyecek bir işlemci çok alt seviye bir işlemci ile kıyaslıyoruz 9900K'yı asıl rakibi daha üst model işlemciler olacak.

Normalde o şekilde olmalı zaten ancak foruma göz atarsanız hype treni için bilet kalmadığını görebilirsiniz. Siz düzenlemişsiniz ancak ben yine belirteyim. Bırakın %30'u, 9900K'nın performansına bile denk değil 3800X. Kaldı ki overclock ile fark ciddi açılabilir ancak bu nesilde Ryzenlar da iyi overclock oluyor olabilir. Şimdilik ortada bir bilgi yok.

O zaman Recep Baltaş ve ben yanıldım
Ayrıca aralarında çok az bir fiyat farkı var, 100 değil yani.
Edit: Baktım fark 9 dolar.

Biri 200$ biri 500$ ve arada sadece %19 fark var. Intel kendini biraz sorgulasın...

O zaman Recep Baltaş ve ben yanıldım
Ayrıca aralarında çok az bir fiyat farkı var, 100 değil yani.
Edit: Baktım fark 9 dolar.
Technopat'ın videosunun kapağında yazan fiyatla Intel'in sitesindeki fiyatlara bakarak yazdım ben. 9900K ve 3800X arasında 100 dolar fark vardı.

Pişman ol ama ısınma sorunundan dolayı bence sen AMD kullanamazsın.
Ne içtiniz bilmiyorum ama Ryzen'lı Dell'im boştayken fan çalışmıyor, fan! Dell duran fanı sadece bir kaç Intel'li Laptop'a koydu. Isınma sorunu felan yok. Uydurmayalım. Özellikle ikinci seri bu konuda aştı. Ryzen 5 2500u kullanıyorum. Haziran gelene kadar fan sesi duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…