i9-9900KF-RTX 3070 sistem kaça satılır?

Cellat006

Hectopat
Selamlar herkese,

Monitör ile beraber sistemi ortalama kaça satabilirim?

Anakart: ASUS ROG STRIX Z390-E Gaming.
İşlemci: Intel i9-9900 KF (stok halde)
Ekran kartı: INNO 3D 3070 ichill X4. (LHR Değildir.)
RAM: Thermaltake 2x8GB 4000 MHz CL 19.
Kasa: Cooler Master H500M.
HDD (1): WD 1TB WD10EARS-22Y5B1
HDD (2): Toshiba 2 TB p300.
SSD (1): Samsung 970 EVO 1TB.
SSD (2): WD Black SN750 2 TB.
PSU: Corsair RM850.
Sıvı soğutucu: ASUS ROG STRIX lc 240.
LED: 2x60 cm ASUS ARGB 5050.
Kasa fanları: 3x140 Thermaltake ring Trio ARGB+3x140 Cooler Master Master fan 140 Pro+2x200 Cooler Master ARGB fan mevcuttur.

Monitör: ASUS VG27aq.
20210825_110201.jpg
20210825_110131.jpg
20210825_110212.jpg
20210511_193058.jpg

Son düzenleme:
Oyuncu arkadaşlar böyle sistemlere para vermez yani sizin istediğiniz parayı vermez. Tavsiyem kart LHR değilse ayrı kalan parçaları da uygun yollu satmanız. Kart 13-14 eder monitör de 2250-2750 arası eder kalanları da ya forumda ya da Letgo tarzı yerlerde ölü fiyattan satsanız bile güzel bir fiyata satmış olursunuz. Toplu halde fiyat ekran kartının biraz üstüne satılır yani satılırsa o fiyata alıcı bulursunuz.

Oyuncu arkadaşlar böyle sistemlere para vermez yani sizin istediğiniz parayı vermez. Tavsiyem kart LHR değilse ayrı kalan parçaları da uygun yollu satmanız. Kart 13-14 eder monitör de 2250-2750 arası eder kalanları da ya forumda ya da Letgo tarzı yerlerde ölü fiyattan satsanız bile güzel bir fiyata satmış olursunuz. Toplu halde fiyat ekran kartının biraz üstüne satılır yani satılırsa o fiyata alıcı bulursunuz.
Bencede @The Theseus hocamın dediği gibi yapın.
Öneri ve görüşler için teşekkürler öncelikle,sadece yorum yapıp bırakmayarak alternatif fikir sunmanız güzeldi,teşekkürler tekrar. Fakat şunu anlayamıyorum,bu sistem halihazırda oyuncuların hayal ettiği parçalardan oluşmuyor mu? Para vermeyecek olmalarının nedeni nedir?

Öneri ve görüşler için teşekkürler öncelikle,sadece yorum yapıp bırakmayarak alternatif fikir sunmanız güzeldi,teşekkürler tekrar. Fakat şunu anlayamıyorum,bu sistem halihazırda oyuncuların hayal ettiği parçalardan oluşmuyor mu? Para vermeyecek olmalarının nedeni nedir?
Hocam sizin sistem ortalama 17-20K para yapar size göre ama sıfır olarak da o paralara aynı sistemi alabilirler hatta daha iyisini. O yüzden satarken uygun satmanız gerekiyor ki alan kişi aradaki fiyat farkını görüp ikinci el alsın.

Hocam sizin sistem ortalama 17-20K para yapar size göre ama sıfır olarak da o paralara aynı sistemi alabilirler hatta daha iyisini. O yüzden satarken uygun satmanız gerekiyor ki alan kişi aradaki fiyat farkını görüp ikinci el alsın.
Ben tüm parçaları akakçe üzerinden bakıp hesapladığımda sıfır olarak 35.200 TL çıktı en ucuz yerlere göre tek tek hesapladığımda,20 biraz az oldu sıfır fiyatı için sanki ama alternatif görüş tabi,teşekkürler.

Depolama birimi çok fazla oyun oynayacak adam onu ne yapsın diye düşündüm ben. Ve ekran kartı LHR değilse bayağı para eder diye düşünüyorum.

Depolama birimi çok fazla oyun oynayacak adam onu ne yapsın diye düşündüm ben. Ve ekran kartı LHR değilse bayağı para eder diye düşünüyorum.
Ekran kartı LHR değil,zaten yorumdan sonra fark ettim bende o ayrımı eklemek gerektiğini,düzenledim mesajı,depolama konusunda ise açıkçası ilk aldığımda sadece 1TB Samsung SSD ve 2TB Toshiba HDD'yi ek olarak almıştım,diğer HDD ise elimde vardı,fakat HDD darboğazından etkilenmemek için WD SSD'yi sonradan ekledim. Şu an neredeyse tüm oyunlar WD SSD'de ve 2TB SSD'de kalan boş yer 620GB. Diğer SSD windows ve save dosyaları için kullanılıyor, HDD'lerde ise resim,müzik,video gibi dosyaları depoluyorum.
Monitör fiyatı nedir? Satmayı düşünüyorsan.
Halihazırda kullanıyorum monitörü hocam alıcı çıkarsa çok ekstrem bir durum olarak satarım açıkçası,o yüzden fiyat düşürmem veya ölü fiyat vermem gibi bir durum söz konus olmayacaktır. Fakat uygun fiyata da hayır demem haliyle.

3500 TL olarak tüm kutu içeriği eksiksiz,garantili,faturalı,arızasız,ölü pikselsiz,ghostingsiz olarak bırakabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı