İ9-9920X RTX 2080 Ti 1080p Performansı

Daha fazla  
Merhabalar! Yeni toplayacağım. Sistemde 2080 Ti tercih etmeyi düşünüyorum. Monitörü 1080p alsam, işlemciyi İ9-9920X alsam sizce karttan verim alamama gibi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana gülerler öyle bir şey yaparsan. i9 9900k ile sadece aralarında %14 güç farkı var. Bazı yerlerde 9900k ile eşit oluyor hatta ve 1080P de hayal ettiğin fps'i alamazsın belki 1070 gücü verir. O kart şöyle der; Ben buna mı değerim. % 30 kullan beni sahip. İşlemcide hadi gönlün olsun %25 kullan der.

Oyun için X serisi işlemci alınmaz çünkü tek çekirdek performansı K serisine göre düşük . 9900K ile 1080P'de gayet güzel oynanır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayali sistem değil, önceki konudaki tartışmayı okursanız anlarsınız olayı. 2K monitörler beklentilerimi tam olarak karşılamıyor. 24 inch 1 Ms minimum 144 Hz bir monitör arıyorum.
O özelliklere yakın 4k monitörler var, ha ben illa 1080 alacam diyosanız 2080 ti gereksiz masraf

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı