İade süresi geçmiş arızalı hazır sistem iade edilebilir mi?

cloud234

Decapat
Selamlar, bu yilin ocak ayinda gaming.gen üzerinden 4060 Ti- 7500F ikilisine sahip bir hazir sistem satin aldim fakat oyunlarda veya testlerde almam gereken performanstan cok uzagim. Pek cok performans testi yaptim ve pek cok oyun denedim. Sonuç olarak sistemdeki en az 2 parcanin sorunlu oldugu kanaatine vardim. Genel olarak sistemden de memnun olmadigim icin tamir veya degisim icin beklemek istemiyorum. Yasal olarak arizali sistemi iade suresi gecmesine ragmen iade edebilir miyim, bilgisi olan arkadaşlar yorumunu paylasirsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gider; tamir, iade veya değişim kararı çıkar. Eğer tamir veya değişim kararı çıkarsa ürünün satın alım fiyatından iadesini talep edebilirsiniz. Fakat mantıklı bir karar olacağını düşünmüyorum, geçen seneki fiyattan iade almak saçma olur.

Servise gider; tamir, iade veya değişim kararı çıkar. Eğer tamir veya değişim kararı çıkarsa ürünün satın alım fiyatından iadesini talep edebilirsiniz. Fakat mantıklı bir karar olacağını düşünmüyorum, geçen seneki fiyattan iade almak saçma olur.

30.000'e yakın bir fiyata almistim. Su anda da benzer fiyatlara goruyorum bu kombinasyondaki sistemleri. Bilgilendirmeniz icin teşekkürler.

30.000'e yakın bir fiyata almistim. Su anda da benzer fiyatlara goruyorum bu kombinasyondaki sistemleri. Bilgilendirmeniz icin teşekkürler.
O zaman kısmi iade talep edebilirsiniz. Faturadaki tutarlara göre sorunlu ürünlerin iadesi yapılır. Servisten %95 tamir kararı çıkar. Bu yüzden THH'ye başvurmanız gerekebilir.

O zaman kısmı iade talep edebilirsiniz. Faturadaki tutarlara göre sorunlu ürünlerin iadesi yapılır. Servisten %95 tamir kararı çıkar. Bu yüzden THH'ye başvurmanız gerekebilir.

Umarim surec o kadar uzamaz. Gaming.gen ile gecmiste birkac olay yasamistim ve genelde "THH'ye basvuracagim" dedigim an iade talebimi kabul ediyorlardi veya kabul etmek zorunda kaliyorlardi. Yorumunuz icin tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı