İade ve değişim yoktur yasal mı?

AhmetAlii

Decipat
Merhaba. AVM'nin altında açılmış outdoor tarzında geçici açılmış bir mağazadan ürün aldım. Ürünü aynısını internette yarı fiyatına görünce iade etmek istedim ve gittiğimde ürün iadesi almıyoruz dediler. Bu durumda ne yapmalıyım, ürünü iade etmeye hakkım var mı?

Merhaba. AVM'nin altında açılmış outdoor tarzında geçici açılmış bir mağazadan ürün aldım. Ürünü aynısını internette yarı fiyatına görünce iade etmek istedim ve gittiğimde ürün iadesi almıyoruz dediler. Bu durumda ne yapmalıyım, ürünü iade etmeye hakkım var mı?
Çoğu şirketin haklarının gizli olduğunu ve bazı kuralları halka açık-herkesin görebileceği şekilde yazdıklarını varsayarsak yasal olma ihtimali yüksek.

Üstteki yazıma ek olarak "outdoor" giyim/tek kullanımlık ve/veya kişiye özel ürünlerden dolayı da böyle bir hakka sahip olabilirler.

@paZZers Yok hocam o tür ürünler değil. Ceket almıştım tam olarak outdoor diye mi geçiyor bilmiyorum. Ve alırken bana böyle bir bilgilendirilme yapılmadı. Bildiğim kadarıyla 14 günlük cayma hakkımız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı