IAG'dan Dev 737 Max Siparişi

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Kara bulutların dolaştığı Boeing’in 737 MAX uçağına hayat öpücüğü Paris Havacılık Fuarı’nda geldi.

IAG: British Airways, Iberia, Aer Lingus, Level ve Vueling’in oluşturduğu birliktir. Toplam 200 adet 737 MAX siparişi verdiler.

Teslimatların 2023’te başlaması öngörülüyor. Boeing’in toplam MAX siparişi ise 4 bin 400.

Aralarında Türk Hava Yolları’nın da olduğu çok sayıda havayolunun 400’e yakın 737 MAX uçağı, yeniden uçuş için havacılık otoritelerinden onay bekliyor.

Bu ne cesaret IAG dedim :D Boeing'e hayat öpücüğü atmaya devam ediyor şirketler.

042519TB_Boeing737Max9.jpg

Son düzenleme:
IAG nerden haber aldı acaba:) Demek Boeing başındaki belayı savmak üzere yavaştan. Umarım en kısa zamanda bu MCAS belasından kurtulurlar da normal işlerine geri dönerler.
Kokusu çıkar yakında. Ellerinde bir şey olmasa bu kadar büyük sipariş gelmezdi herhalde. Ben olsam A321 NEO alıp geçerdim :)

Kokusu çıkar yakında. Ellerinde bir şey olmasa bu kadar büyük sipariş gelmezdi herhalde. Ben olsam A321 NEO alıp geçerdim :)
Mutlaka bir haber geldi ki böyle yüklü bir sipariş geçtiler. Yoksa dediğin gibi direkt NEO basar geçerdim uğraşmadan:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı