iAtkos M - Mac OS X 10.9 Sürümü

iAtkos'un 10$ olması beni şoke etti. Sabah monitöre aval aval baktım ve "bu adamın amacı ne" diye sordum. Mavericks bedava, iAtkos M paralı. Sitene biraz daha özen göster, forumunu güncelle, sorulara cevap ver, zaten gelen ziyretçilere reklam göstererek para kazanırsın. Yok 10$ ver, yok sisteme özel DMG falan nedir bu abi ?

iAtkos M paralı olursa bundan sonra kesinikle iAtkos rehberi yapmayacağız.

Saçmalık paralı işletim sistemini bu zamana kadar bedava sundular, şimdi bedava işletim sistemini paralı sunuyorlar. Çok saçma, biz uğraşsak Technopat M diye bi sürüm çıkarırız bedava da olur, herkes kullanır.

Recep Bey'in affına sığınarak bir de merakımdan istedikleri bağışı yaptım. Sistem bilgilerimi de bağış yaptığım emaile gönderdim.
Sonuç hakkında ayrıca bilgilendirme yapacağım.

Saçmalık paralı işletim sistemini bu zamana kadar bedava sundular, şimdi bedava işletim sistemini paralı sunuyorlar. Çok saçma, biz uğraşsak Technopat M diye bi sürüm çıkarırız bedava da olur, herkes kullanır.
Sanırım sitenin bu tutumu yüzünden yakın zamanda torrentlere düşmeye başlayacaktır...

Recep Bey'in affına sığınarak bir de merakımdan istedikleri bağışı yaptım. Sistem bilgilerimi de bağış yaptığım emaile gönderdim.

Hocam senin şu anda millete ders veriyor olman lazımdı. Ben fezaya çıkacağım neredeyse Hackintosh konusunda :)

Hocam son durum ne oldu ?
Dağıtım başlamış mı ?
Sitelerinde ve Facebook'ta bir gelişme gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar saçma bir uygulamadır ki çözemedim. Hala şaşıyorum. Tamam, bir emek veriyorlar, saygı duymuyor değilim. Ama, Apple gibi bir devin ücretsiz verdiği bir şeyi, mutlak bağış karşılığında temin etmelerinden rahatsızlık duydum. Öyle ki, biraz daha rahatsızlık duyarsam, Apple'a mesaj atacağım. Yasal olarak böyle bir hakları var mı diye öğrenmek istiyorum. Bence, bu yapılan şey bağış kavramına aykırı bir durumdur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı