iAtkos'un 10$ olması beni şoke etti. Sabah monitöre aval aval baktım ve "bu adamın amacı ne" diye sordum. Mavericks bedava, iAtkos M paralı. Sitene biraz daha özen göster, forumunu güncelle, sorulara cevap ver, zaten gelen ziyretçilere reklam göstererek para kazanırsın. Yok 10$ ver, yok sisteme özel DMG falan nedir bu abi ?
iAtkos M paralı olursa bundan sonra kesinikle iAtkos rehberi yapmayacağız.
Sanırım sitenin bu tutumu yüzünden yakın zamanda torrentlere düşmeye başlayacaktır...Saçmalık paralı işletim sistemini bu zamana kadar bedava sundular, şimdi bedava işletim sistemini paralı sunuyorlar. Çok saçma, biz uğraşsak Technopat M diye bi sürüm çıkarırız bedava da olur, herkes kullanır.
Recep Bey'in affına sığınarak bir de merakımdan istedikleri bağışı yaptım. Sistem bilgilerimi de bağış yaptığım emaile gönderdim.
Sonuç hakkında ayrıca bilgilendirme yapacağım.
Recep Bey'in affına sığınarak bir de merakımdan istedikleri bağışı yaptım. Sistem bilgilerimi de bağış yaptığım emaile gönderdim.
Sonuç hakkında ayrıca bilgilendirme yapacağım.
Orsimsek arkadaşım,hocam son durum ne oldu ?
dağıtım başlamışmı ?
sitelerinde ve facebookta bir gelişme gözükmüyor ?
Orsimsek arkadaşım,
Bağış olayını yaptım ,sistem özelliklerinide ayrıca gönderdim.
Bende merakla bekliyorum,gelişmelerden haberdar edeceğim.
Orsimsek arkadaşım,
Bağış olayını yaptım ,sistem özelliklerinide ayrıca gönderdim.
Bende merakla bekliyorum,gelişmelerden haberdar edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.