iAtkos M - Mac OS X 10.9 Sürümü

Lenovo z510 modeli var hocam bende gayet sıkıntısız çalışıyor bir problem yaşamadım ısınma gibi vs. vs başka problemler gibi tamamen senin sistemine göre hazırlanıyor sistem onun içinde ayrı bir ayar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kardeşim siteye nasıl üye oldun. Ben üye olmak istiyorum ama soruya ne yazarsam yazayım kabul etmiyor. Birde nereden ve nasıl iletişime geçtin. Türkçe mi, İngilizce mi muhatap var karşında.

Facebook'daki sayfa yolu ile iletişime geçtim kardeşim. Karşınızda ufuk abi olacak tek kişi zaten oda Türk :)

Maalasef ki indirdiğiniz dmg olmayacaktır. Çünkü başka sistemlerde çalışmıyor hazırladıkları dmg.

Recep hocam 20tl verip aldim.sistemi kendimi kullanilmis hissettim. Boot ekrabi butun seceneklerde elma da takili kaldim. Donanima uygun yaptilar sozde asus ux32vd zenbook. Yardim istemeye yuzum. Yok ama yardimci olur musunuz?

Neden yardım istemiyorsunuz ? Ufuk abi gayet yardımcı oluyor neden kendinzi kullanılmış gibi hissetiniz, onu anlamadım onları korumak amacım değil ama hiç bir sorumu cevapsız bırakmadılar. Ben aldım ilk denemede kurulumu yaptım isterseniz yazın yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı