İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Üniversite öğrencilerine part time iş olanağı sağlıyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında üniversite öğrencilerine iş imkanı sağlanacağını, üniversite öğrencilerine part time iş imkanı verileceğini belirtti. Gerçekten hem ekonomik açıdan pek iyi durumda değiliz hem de öğrenci adama her açıdan para lazım olmakta. Öğrencilere part time iş olanağı sağlamak doğru bir hamle olur, öğrenciler de ailelerine yük olmadan kendi parasını kazanabilirler. Bu açıdan da öğrencilerin ekonomiye de katkısı da olur. Ekrem İmamoğlu'nun konu hakkındaki açıklaması:

Üniversite öğrencilerine part time iş olanağı sağlıyoruz. Bölgesel İstihdam Ofislerimiz aracılığıyla öğrencilere ekonomik destek sağlayacak iş olanakları sağlıyoruz. İlk uygulamaya yurtlarımızda başladık.

 
Ne yani işini iyi yapmamasına rağmen öğrenci olduğu için para mı verilmeli?
O parayı vermezsen en az 16 yıl boyunca devletin harcadığı para yurt dışına gidebiliyor. Bir de o taraftan bak. Verilen işler de garsonluk gibi temel beceri gerektiren şeyler. Kimse yetenek gerektiren bir iş vermiyor.
 
çarpıtıyorsun veya düşündüğünü yazamıyorsun.
Ben öyle bir şey mi söyledim acaba?
@Ülküsüz, haklısınız. Ancak hiç değilse öğrencilere az da olsa gelir sağlayacaktır.

Onlar kim, ben kimlerden oldum şimdi? 🤣, okuduğunu anlayamıyorsun. Yorumumda hiç bir alt mesaj yok.
Onlar işine geldikleri anlamı çıkarırlar hocam takmayın.

Sistem? Yorumumu nasıl politikaya çekebildiniz? 🤣
@KeyN_N, öğrencileri çalıştırmak zorunda bırakan sisteme laf yok ama kendi çapında bir şey yapmaya çalışan belediye başkanına ses var. Gerçekten harika. 👏
 

Yeni konular

Geri
Yukarı