İBB'ye bağlı "Hamidiye Su" kaynak değil de kuyu suyu çıktı

Burada İBB'yi eleştiren arkadaşlar Sağlık Bakanlığı'na da CHP parti üyeleri bakıyor değil mi? Şu haberi görüpte A.. hükümetinden kimsenin parmağının olmadığını düşünen varsa kafasını bir doktora kontrol ettirsin. Her partide çürük var. Bunu da bilmiyorsanız oy kullanmamanızı rica ediyorum. Bazı partilerde bu çürük o kadar ilerlemiştir ki dişi çekip almak gerekir. Örneğini baştan görüyoruz zaten.
Siyasette herkes ve her parti aynı benim gözümde siyaset bakanlıklar vs. her şey, halka hizmet etmek değil cep doldurmak üzerine işliyor düzen berbat ve partiyle siyasetle falan da düzelecek şey değil :( :/.

Valla tuvalette yarış atı gibi iş.yecek kadar içiyorum neredeyse🤣 Bence tadı güzel, damacanaları da temiz, çamurlu falan gelmiyor. Daha ne olacak öpücük mü verecekler bana:)

Ha sabun yalamıyorum açıkçası onunla karşılaştıramam🤣

İki tarafı da ...'lu çubuk. Bir tarafta Sağlık Bakanlığı onaylı bir tarafta İBB var. Anlayabiliyorum İBB üstüne çok gidiliyor. Yetkileri kısıtlanıyor, gelirleri azaltılmaya çalışılıyor, yandaş medya hakkında bir tane bile iyi haber yapmıyor. Olay daha da netleşip İBB'nin kesin bir suçu varsa gerçekten ayıp. Haber kaynağına pek güvenmiyorum şuanda. Çarpıtma olabileceğini düşünüyorum bu kaynakta ama netleşirse ve bilgi doğru çıkarsa üstüne konuşulması gereken bir konu.

Son düzenleme:
Bence tadı güzel. Birkaç yıl önce kötüydü ama tadı doğru. Sonra güzel bir tadı oldu.
Biz yaklaşık 1 ay önce almıştık, dediğim gibi çok acı bir tadı vardı. Aldığımız yerde sular dışarıda ve güneşin altında duruyordu, gün içinde güneşin altında bilmem ne kadar süredir durmuştur kim bilir. Belki beğenmememizin sebebi budur bilemiyorum artık.

Aktrollere mesai yaptıran su. Kuyu suyu haberi yalan. Pazartesileri metrobüs, Salı günleri otobüs, Çarşamba Hamidiye, Halk Ekmek vb. bir konu, Perşembe günleri İ. Melih Gökçek, Cuma günü hayvan barınağı, Cumartesi Adalar'da at ya da fayton, Pazar günleri maske ya da dezenfektan... AKP İstanbul'un beyni bu kadar çalışıyor. Hep aynı terane, hepsi yalanlanıyor. Eski görüntüleri paylaşıp paylaşıp duruyorlar. Hiç birinin de aslı astarı yok, haberler yalan çıkınca da paylaşımları siliyorlar beyinsizler. Mültecilerin bu ülkeye faydası daha fazladır şu Aktrollerden.

Aktrollere mesai yaptıran su. Kuyu suyu haberi yalan. Pazartesileri metrobüs, Salı günleri otobüs, Çarşamba Hamidiye, Halk Ekmek vb. bir konu, Perşembe günleri İ. Melih Gökçek, Cuma günü hayvan barınağı, Cumartesi Adalar'da at ya da fayton, Pazar günleri maske ya da dezenfektan... AKP İstanbulun beyni bu kadar çalışıyor. Hep aynı terane, hepsi yalanlanıyor. Eski görüntüleri paylaşıp paylaşıp duruyorlar. Hiç birinin de aslı astarı yok, haberler yalan çıkınca da paylaşımları siliyorlar beyinsizler. Mültecilerin bu ülkeye faydası daha fazladır şu Aktrollerden.
Hocam haberi İBB doğruladı maalesef :( . Açıklama yapıp özür dilediler. Dediğim gibi doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi öğrenin lütfen.

Aktrollere mesai yaptıran su. Kuyu suyu haberi yalan. Pazartesileri metrobüs, salı günleri otobüs, çarşamba hamidiye, halk ekmek vb. bir konu, perşembe günleri i. Melih gökçek, cuma günü hayvan barınağı, cumartesi Adalar'da at ya da fayton, pazar günleri maske ya da dezenfektan... Akp İstanbul'un beyni bu kadar çalışıyor. Hep aynı terane, hepsi yalanlanıyor. Eski görüntüleri paylaşıp paylaşıp duruyorlar. Hiç birinin de aslı astarı yok, haberler yalan çıkınca da paylaşımları siliyorlar beyinsizler. Mültecilerin bu ülkeye faydası daha fazladır şu aktrollerden.

Mültecilerin faydası daha fazla ise aktrolleri atıp onları alalım mı?
Açalım sınırları herkes gelsin.

Ama o zamanda afganlılar suriyelir şöyle böyle diye ağlamayacaksınız.
Bu haberi ibb bile kabul etti sen etmiyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı