İç dökmek

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, alt tarafta yazdıklarım sadece içimi dökmek istediğim için yazdığım şeyler. İnsan bazen bunalıyor ve sanal ortamda olsa dertleşmek istiyor.

12. sınıf sınav stresi bir yandan bunaltırken hoşlandığım kız ve benden hoşlandığını düşündüğüm ortamda kısır döngü içerisindeyim. Ben genelde mantığı ağır basan birisiyim ve insanları tanışırken vs. iyi gözlemler ve incelerim. İnsanın bilgi haznesi ve yaklaşma tarzını anlar ona göre rota çizerim. Bir akşam yatarken kafayı koydum ve sorgulamaya başladım, ben kendimce mantıklı düşünen birisi olarak görüyorum ve ben bu kızdan neden hoşlandım? İnsana sevdiği güzel fakat güzellik vs. hiçbir özelliğine kendimi şartlandırmadım. Baktığımda onu o olduğu için seviyorum, hiçbir beklenti içinde olmadan. Yarın ayrılır, unutur yoluna bakarım demiyorum. Hayal kurmayı ve gerçekleştirmeyi aşırı seven biriyim fakat kurduğum hayallere istemsiz onu ortak ediyorum. Kısacası farkında olmadan bağımlısı oluyorum. Girdiği ortamda öz güven ile dikkat çekebilen bir insanım fakat açılmak konusunda aşırı ikilemdeyim. Bir yanım kızın kafasını karıştırma diyor, diğer yanım hayat düşünmeyecek kadar kısa diyor. Ve tahminimce bahsettiğim benden hoşlanan kızda olgun bir şekilde aynı görüş açısını paylaşıyoruz lakin onun senaryosu bana. Kimseyi kırmak istemiyorum ve hoşlandığım kız kıskandırmaya çalışıyor, tabii bana pek işlemeyeceği için başkaları ile muhabbet kuruyorum. Bu sefer kıskanma seziyorum. Kısacası Full kısır döngü, ve her konuda fikri olan ben, bu konuya fikir üretemiyor. Kafam aşırı karışık ve dediğim gibi sadece içimi dökmek istedim. Umarım bu karışıklığı yaşayacak bir aşk hayatına girmezsiniz. Sizi seven birine ve köşe kapmaca yerine beraber takılırsınız.

Usta bak üstün körü hızlı bir şekilde tek bir şey söyleyeceğim yazdıklarının sadece ilk satırını okudum sınav senesi sevgili yapma; varsa ayrılma; aşk acısı çekiyorsan git itiraf et kabul ederse ok etmezse ve acı çekecek olursan şimdiden başla anca alışırsın. Yani demek istediğim hemen ne olacaksa olsun sınav stersim var dedin belli ki sınavı önemsiyorsun 1 senen heba olur yoksa. Aşk işlerinden dolayı mezuna kalmış ve hala toparlayamamış biri olarak söylüyorum bunları. Ben ret yiyeceğimi bile bile açıldım çünkü kız benimle konuşmayı kesti resmen son 45 gün kalmıştı sınava baktım zaten konuşmayı kesti açıldım reddimi yedim mezuna kaldım her ay toparlamışım sanıyorum ama birden bir anı canlanıyor ve tekrar buhrana giriyorum ama artık alıştım ve şu an arada technopat sosyale girmek dışında ders çalışıp hobilerimle uğraşıyorum. Sana da tavsiyemdir. Ne olacaksa olsun kafasında git yaz ya da açık ve sakin bir alanda itiraf et. Gerçekten kabul etse de etmese de üzülen sen olursun ederse niye bu kadar bekledim diye kızarsın etmezse de etmediği için üzülürsün daha ileri zamanı beklersen her türlü üzülürsün şimdi edersen en azından üzülürsün ama zamanla kurtulursun.
Merhaba arkadaşlar, alt tarafta yazdıklarım sadece içimi dökmek istediğim için yazdığım şeyler. İnsan bazen bunalıyor ve sanal ortamda olsa dertleşmek istiyor.

12. sınıf sınav stresi bir yandan bunaltırken hoşlandığım kız ve benden hoşlandığını düşündüğüm ortamda kısır döngü içerisindeyim. Ben genelde mantığı ağır basan birisiyim ve insanları tanışırken vs. iyi gözlemler ve incelerim. İnsanın bilgi haznesi ve yaklaşma tarzını anlar ona göre rota çizerim. Bir akşam yatarken kafayı koydum ve sorgulamaya başladım, ben kendimce mantıklı düşünen birisi olarak görüyorum ve ben bu kızdan neden hoşlandım? İnsana sevdiği güzel fakat güzellik vs. hiçbir özelliğine kendimi şartlandırmadım. Baktığımda onu o olduğu için seviyorum, hiçbir beklenti içinde olmadan. Yarın ayrılır, unutur yoluna bakarım demiyorum. Hayal kurmayı ve gerçekleştirmeyi aşırı seven biriyim fakat kurduğum hayallere istemsiz onu ortak ediyorum. Kısacası farkında olmadan bağımlısı oluyorum. Girdiği ortamda öz güven ile dikkat çekebilen bir insanım fakat açılmak konusunda aşırı ikilemdeyim. Bir yanım kızın kafasını karıştırma diyor, diğer yanım hayat düşünmeyecek kadar kısa diyor. Ve tahminimce bahsettiğim benden hoşlanan kızda olgun bir şekilde aynı görüş açısını paylaşıyoruz lakin onun senaryosu bana. Kimseyi kırmak istemiyorum ve hoşlandığım kız kıskandırmaya çalışıyor, tabii bana pek işlemeyeceği için başkaları ile muhabbet kuruyorum. Bu sefer kıskanma seziyorum. Kısacası Full kısır döngü, ve her konuda fikri olan ben, bu konuya fikir üretemiyor. Kafam aşırı karışık ve dediğim gibi sadece içimi dökmek istedim. Umarım bu karışıklığı yaşayacak bir aşk hayatına girmezsiniz. Sizi seven birine ve köşe kapmaca yerine beraber takılırsınız.
Bu arada şu an tamamını okudum yemin ederim aynı şeyleri yaşadım resmen bire bir belirsizlik içerisindeydim fakat ben biraz melankolik biri olduğum için o kadar çok duygusallaştım ki kızı etkilemeye çalışırken (ilk adımı onun atmasını istiyordum ne kadar özgüvenim çoğu konuda yüksek olsa da bu sınav senesi diye ret yemeyi göze almak istemedim) kılıktan kılığa girdim ve maalesef zamanla soğudu soğudu en son buz kesildi ve benden tamamen koptu 7 aydır onu sadece bir kere avmde gördüm orda da o beni görmedi 4 5 saniye falan sürdü zaten sonra görüş açımdan çıktı bir daha da ne gördüm ne haber aldım whatsapp dan falan engelledi mi engellemedi mi bilmiyorum profil fotoğrafı falan her zaman gizliydi. Arada özlüyorum yazasım geliyor ama zor tutuyorum kendimi en son numarasını sildim daha 1 gün önce. Artık tabiri caizse yumurta bir yere dayandı 5.5 ay falan kaldı sınava sende bunun bilincinde ol ve ona göre hareket et.

Son düzenleme:
Üstteki arkadaş güzel bir açıklama yapmış fakat ben aynı kanaatte değilim. Sevgi veya aşk denilen şey bazen zamanla da gelebiliyor. Tıpkı benim yaşadığım gibi. Sınav senen olduğu için pek fazla söz söylemek de düşmüyor, fakat ben hemen itiraf etmeni önermiyorum. Eğer gerçekten seviyorsan kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek daha doğru bir seçim olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı