Sevdiğim kız canımı sıkıyor ve içimi dökmek istedim

478885

Hectopat
Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacaklara teşekkür ederim.
Sevdiğim kıza göre tam ortalama bir tipim var. Kısa boyum falan sorun değil hatta yüzüm dışındaki bir sürü şeyimi sever ama onunla beraber olmama engel olup beni Friendzone'a alan durum yüzüm galiba. Kendisi ama girdiğimiz her ortamda tüm dikkatleri çeken bir güzellik. Bu durum biraz canıma tak etti spora başladım, göğüs, kol, yanak ve çene egzersizlerine başladım.
2. olarak konuşmamızı sürekli bir test etme, sıcak-soğuk oynama halinde. Biraz kafaya takan bir tip olmamdan ötürü kendince yokluğuyla bunu terbiye etmeye çalışıyor. Bana sürekli benleyken kasma sandığın gibi her an gitmem, merak etme ama büyük beklentilere de girme diyor. Eskiden olsa sürekli ilgi ve mesaja boğardım ama artık o yazmadan yazmıyorum hatta çoğu konuda pek ilgilenmiyorum bile kızla. Mesajlaşmaktan çok yüz yüze gelmeyi tercih ediyorum onu ikna edebildikçe. Ben yazmadığım zaman da neden yazmadığımı da sorun ettiği olabiliyor. Kısacası toksikliği olan biri duruma göre.
3. problem ona olan duygularımdan ve bana olan güveninden ötürü benden kopmaması ama sürekli orada olacağımı bilmesinden ötürü de kolayca kalbimi kırabiliyor olması. Ona bunun her zaman böyle olmayacağını bir şekilde hissettirmem lazım.
4. sorun da sohbetimi 4 4'lük değil de 4 3'lük bulması ve bir tık fazla efendi olmam. Bu konular hakkında ne yapılabilir?
Son olarak da yediğim ağır Friendzone'dan çıkmak için ilk buluşmada açılsam mı yoksa nabzına göre şerbet verip hayatıma devam mı etsem? Üniversitede ilgilendiğim, benimle ilgilenen kızlar var. Öte yandan da kızın tüm arkadaşları il dışındayken kendisi ilk mezununda yalnız kalacak, bir ben varım. Bir iyi taraf da EA'ya geçti bu yıl. Ben de EA'da iyi bir sıralama yapmıştım.

Üniversitede sizle ilgilenen, size ilgi veren diğer kızlarla uğraşın. Bu kıza yol yakınken yolu verin ya da şöyle yapılabilir: Kıza karşı hiç ilgi gösterme. Sadece o yazdığında konuş ya da ara sıra sohbet et. Erkek arkadaşından darbe yediğinde muhtemelen geleceği ilk kapı sen olacaksın. O zaman da çekip giden sen olursun. 😎

Erkek arkadaşından darbe yediğinde muhtemelen geleceği ilk kapı sen olacaksın. O zaman da çekip giden sen olursun. 😎
Son çıktığı çocuğun ciğersiz olduğunu söylediğimde küsmüştü, kıskançsın demişti. 2 ay önce haklı çıktığımı söylemek için yazdı. O gün bu gündür konuşuyoruz. Aslında ona göre konuşmak istemiyorum ama ona hayır da diyemiyormuşum. O da benle konuşmak istiyormuş ama aramıza duvarlar çekiyormuşum güvenmeyerek ve eski sevgilisini anlatmasına izin vermeyerek.

@478885 eski sevgilisini anlattırmayın. Eski sevgilini dinlemek istemiyorum de. Kızların erkekleri yedekte tutmasının genel sebebi bu. Bedava ilgi kaynağı.

Tamam. Gene de anlattırmayın. Bu sefer de sizden sıkılıp sizi bırakacak. Hiçbir kıza ne dert anlatın ne de siz onun derdini dinleyin. Her ne kadar kızlar kendisine değer veren erkeklerden hoşlandığını belirtseler de tamamıyla palavradan ibaret. Kızlar, erişemediği ve merak ettiği erkeklerden hoşlanır. Sürekli kızla vakit geçirmeyin, sizi düşünmesi için biraz ona vakit tanıyın :)

Biraz kafaya takan bir tip olmamdan ötürü kendince yokluğuyla bunu terbiye etmeye çalışıyor. Bana sürekli benleyken kasma sandığın gibi her an gitmem, merak etme ama büyük beklentilere de girme diyor.

"Büyük beklentilere girme" derken ilişki odaklı düşünüyor. Bu durumda "Ben senle ilişki düşünmüyorum sen de benimle düşünme başımı ağrıtma" tarzı bir şey demek istediğini anlaman gerek. Kısacası uydu erkek olduğunu anlaman gerek.

Ben yazmadığım zaman da neden yazmadığımı da sorun ettiği olabiliyor. Kısacası toksikliği olan biri duruma göre.

Kız senin hiçbir şeyin değil, senin ona neden yazmadığın hakkında problem mi yaratıyor? Ben olsam bu dakikadan sonra çoktan nextlerdim.

Problem ona olan duygularımdan ve bana olan güveninden ötürü benden kopmaması ama sürekli orada olacağımı bilmesinden ötürü de kolayca kalbimi kırabiliyor olması. Ona bunun her zaman böyle olmayacağını bir şekilde hissettirmem lazım.

Problemin farkındasın, güzel. O zaman son olarak bir erkek olarak gereğini yapıp bu hatunla iletişimi kes, yani Next.

Sorun da sohbetimi 4 4'lük değil de 4 3'lük bulması ve bir tık fazla efendi olmam. Bu konular hakkında ne yapılabilir?

Bununla alakalı bir konu yazmıştık:

Son olarak da yediğim ağır Friendzone'dan çıkmak için ilk buluşmada açılsam mı yoksa nabzına göre şerbet verip hayatıma devam mı etsem?

Açılma eylemini hayatınızdan çıkarın artık. Forumda o kadar yazıyoruz hala gelip "açılayım mı" diye soruyorsunuz.

Friendzone'dan çıkmak için hiçbir şey yapılmaz. Friendzone'dan çıkmanın en iyi yolu oraya hiç girmemektir. Dediğim gibi erkek olarak gereğini yapıp bu hatunla iletişimi kesersen, onu artık hayatından yok edersen ve bu süreçte kendini geliştirip olumlu yönde değişim yaşarsan ve hatun kişisi fark ederse belki. Ama kastettiğim değişimleri sırf "o kız" için yaparsan ve onu hayatından gerçekten tamamen çıkarmak yerine "bir gün friendzone'dan çıkarım" umuduyla onunla yalandan iletişimi kesmeye çalışırsan kendini kandıran bir mankafa olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı