Arkadaşsız ve yalnız birisi olarak sizlere içimi dökmek istiyorum

Ben Ayşe'den de o Caner'inde hepsinin. Deyip onlarla ömür boyu konuşmaz hatta bakışmaz onlar ölüymüş gibi davranırdım. Siz halen döneyim falan filan of boş yapma ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Anlattığım olayda kullandığım isimler rastgeledir, haberiniz olsun) 11. sınıfa geçtim. 10. sınıf hayatımda yaşadığım ve sanırım öyle kalacak en ilginç sene oldu. Başlıyorum anlatmaya. Sınıflar karıldı. 9.sınıftaki arkadaşlarımın çoğu farklı sınıfa düştü ama aynı kattayız görüşmek istediklerimle görüşüyordum. Tabii aralarında Ayşe de var. Çok samimi değiliz ama en azından birbirimize karşı iyiyiz utanmıyoruz konuşuyoruz sıkıntılarımızı çözüyoruz. O sene İngilizce projesi vardı ben de dil seçeceğim için iyi olur dedim katılmak istedim. Ayşe'nin de ingilizcesi iyi diye düşündüm hocama onu da önerdim. Hoca konuşayım dedi. Birkaç gün geçti aradan. Ayşe geldi hocaya beni de önermişsin çok teşekkür ederim dedi. Klasik konuşmalarımızı yaptık. Projede 10 kişiydik ama sadece ikimiz yapıyorduk yapılacakları. Hem Ayşe'yle de iyi vakit geçiriyorduk. Bu hikayemin ilk kısmı. İkinci kısımda 9.sınıftan kalan 13 tane arkadaşım ve bana yaptıkları var. Onlarla da iyiydik spor salonuna inerdik iyi arkadaştık. Onların Ayşe'yle alakası yoktu. Bir gün baktık Caner arkadaşımız Ayşe'yle iyi samimi olmuşlar. Bizi bırakamayan Caner birden Ayşe'yle dolanmak için gidip bizi satmaya başladı. Tabii kıskanacak halim yok yaptıkları önemli değil. Ha bu arada Ayşe'yle hala iyiyim onun satması vs. yok yanlış anlaşılmasın. Neyse bir gün Konya da kitap fuarı gezisi varmış. İsteyenler katılıyordu ben katılamadım nedeni önemli değil. Arkadaşlarımın hepsi ve Ayşe de katıldı gittiler. Bütün olay ogün başladı. Ayşe'nin sevdiği biri varmış başka yerden. Caner de kıskanmış Ayşe'nin sevdiğine yazmış Instagram'dan. Ne yazdığını hatırlamıyorum ama o gün Caner ona yazdığı için kavga ettiler ve Ayşe'yle Caner'in de arası bozuldu. Sonraki gün Caner arkadaş grubumuza geldi kendini lider gibi gördü ve dedi. Ayşe'yle bir daha konuşmayuacaksınız küseceksiniz. Herkes kabul etti ben de çok umursamadım tamam dedim geçtim sonuçta Ayşe bana zarar vermedi onunla arkadaşlığımı kesemezdim. Ayşe diğerleriyle küstü ama benimle konuşmak için sınıfa geliyordu projede yapılacakları anlatıyordu hal hatır soruyordu. Bende arkadaşlarımın yanında ona cevap verince hain belliyorlardı. Bir gün yine Ayşe geldi. Bu sefer ona ters yapmak zorunda kaldım. Üzüldü ve gitti. O an nasıl bir üzüntü yaşadığımı anlatamam. Akşam oldu okul bitti eve gittim. Kendime bir söz verdim. Arkadaşlarım ne derse desin Ayşe'ye ters yapmayacağım dedim ve yazdım ona anlatıtm bütün olanları. Barıştık konuşmaya başladık. O günden sonra gecelere kadar, okulda teneffüse her yerde konuştuk çok samimi olduk. Ama arkadaşlarım gördükçe niye konuşuyosun diye soruyorlardı. Bende umursamadan gidiyordum. Güvndiğim arkadaşıma dedim ben Ayşe'ye ihanet edemem arkadaşım dedim içimi döktüm. Arkadaşım Caner'e dediklerimi anlatmış laf taşımış. Tabii ben bunu sonradan öğrendim. Neyse o zaman diliminde arkadaşlarım hep Ayşe'ye küfür ediyorlardı arkasından konuşuyorlardı. Ben bu olanları Ayşe'ye anlatıyordum bir şeyler yapmalıyız diyordum. Çok üzülmüştü olay o kadar ilerledi ki psikolojisdi bozuldu okulunu değiştirmek istedi. İşin kötüsü Caner'le Ayşe aynı sınıftaydı Caner Ayşe'nin canını sıkıyordu. Okul bitmeden 2 ay önce Ayşe'yle dışarı çıkıyorduk internet kafelere gidiyorduk öylesine iyi vakit geçiriyordum ki hayatımdda geçirdiğim en iyi zaman dili miydi? Ayşe bana umut verdi beni seviyor diye düşünmüştüm. Okul bittiğinde ona açılmak istedim. Açıldım ama unuttuğum bir şey vardı. Aylar önce Ayşe'nin sevdiği biri vardı ben bunu unuttum heveslenip açıldım. Senaryoyu tahmin etmişsinizdir. Milyonlarca Türk erkeği gibi reddedildim ve kardeşim gibi görüyordum seni dedi. O günden sonra yazamadım ona ama doğum günü yaklaşmıştı. Belki doğum gününü kutlar konu açarım konuşuruz dedim denedim. Kutladım teşekkür etti ama sonrasında yazdıklarıma görüldü attı. 2 ay geçti Kurban Bayramı geldi kutlamak için mesaj attım. Görüldü attı. SMS attım ve anlattım zor zamanında en çok destek veren seni anlayan bendim bana bunu yapamazsın dedim ama dinlemedi değiştim dedi ne desem ne yapsam aramı düzeltemedim ve bana karşı hiçbir şey hissetmediğini söyledi yıktı geçti beni. Instagram'dan engelledi ama telefondan engellemedi duruyor. Caner'le alakası olanlarla konuşmuyorum dedi. Oysaki ben 13 arkadaşımı, içinde 3 yıllık arkadaşımın da olduğu o grubu sildim hepsiyle arkadaşlığımı kestim arkadaşsız kaldım. Buna değdi ama sonuç beni yıktı psikolojim bozuldu. Ayşe her gece mışıl mışıl uyurken ben 3'e 4'e kadar onu düşünüyorum. Soruyorum dostlar. Aramız nasıl düzelir? Düzelmesini istiyorum çünkü 2 sene var önümde aynı katta olacağız okulda illaki karşılaşıcaz. Belki aynı projede olacağız. Ne yapmalıyım :(

Sonuna kadar okuyanlara teşekkür ederim. Umarım başınıza buna benzer durumlar gelmez dostlar.

Sonuna kadar okudum aynısı benim başıma gelmişti. Sırf sevgilim için bütün okulun kızlarıyla kavgalıydım. Kız ne yaptı diye sorarsanız 11 ayın sonunda ailesini bahane ederek ayrıldı. Benim de 2 senelik arkadaşlıklarım çöp olmuştu. Bu insanlar boş insanlar pek kafaya takmamak lazım. İkimizde acı yollardan öğrendik. Üniversitede kurtulursun bunlardan zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı