Mimarlık okunur mu?

Usta zibilyon tane var tanıdık ya ama şey diyorlar okuduğun mesajlar üniversite de önemli sence önemli mi? Benim açımdan bence değil çünkü ben ne devlete çalışacağım ne de bir mimarlık şirketinde başkasının himayesi altında ben kendi işimi yapacağım.
Bir de el becerisi diyorlar çizim konusunda sence ne düzeyde gerekli? Araştırdım biraz 1. sınıfta yemek seviye çizim ile geçiliyor geri kalanı bilgisayar (CAD) programları üstünden oluyormuş.

Hocam bir tanıdığın oğlu Kıbrıs'ta okumuştu. Şu an en basit tabiriyle parayı koyacak yer bulamıyor. Abartmak istemiyorum, sizde araştırın. El becerisi maket falan yapıyorlardı çok bilmiyorum ama.

Hocam bir tanıdığın oğlu Kıbrıs'ta okumuştu. Şu an en basit tabiriyle parayı koyacak yer bulamıyor. Abartmak istemiyorum, sizde araştırın. El becerisi maket falan yapıyorlardı çok bilmiyorum ama.
Yani insanlar para benim için önemli değil diyor fakat benim için önemli ve ayriyeten inşaat sevdiğim bir sektör ben mimarlık + diplomalı taşeron olmak istiyorum ayriyeten işler yolunda giderse asıl meslek hedefim müteahhitlik

Technopat Haberler

Geri
Yukarı