İç savaş çıkar mı?

Bunlar hak hukuktan konuşmaktan anlamıyor. Son çare savaşmak. Baştaki ve yandaşları ülkesini satmış.
Bak anlamıyorsun belki ama 18 Yaşından büyük TC Vatandaşlarının %50'den fazlası bu hükümeti istiyor ve bu senin fikrine uymuyorsa iç savaş çıkaramazsın. Atatürk zaten bunun için cumhuriyet getirdi. Eğer bir görevin varsa o da halkı uyandırmaktır. Uyanmıyorlarsa yapacak bir şey yok.
 
Kusura bakmayın da Taliban 20 senedir (2001’den bu yana) aportta bekliyor. ABD Afganistan’dan çekilmeseydi bir 20 sene daha beklerdi.

Cihat için ölüm korkusunun olmaması başka bir şey, düzenli profesyonel orduyla karşılıklı çatışmak farklı şeylerdir. Adamların araştıralacak bir yönü yok. Aynı filmi 1996 - 2001 yılları arasında yine Afganistan’da seyrettik. Yine Taliban yönetimi ele geçirdi. Sonra ne mi oldu? ABD, Afganistan’a bir girdi, hepsi çil yavrusu gibi dağıldı.

Profesyonel ordunun olduğu yerde Taliban vs konuşmanın bir anlamı yok. ABD yarın ben Afganistan’a giriyorum dese yine çil yavrusu gibi dağılırlar.
 
Bak anlamıyorsun belki ama 18 yaşından büyük T.C. Vatandaşlarının %50'den fazlası bu hükümeti istiyor ve bu senin fikrine uymuyorsa iç savaş çıkaramazsın. Atatürk zaten bunun için cumhuriyet getirdi. Eğer bir görevin varsa o da halkı uyandırmaktır. Uyanmıyorlarsa yapacak bir şey yok.

Haha ne? %50'den fazlası hükümeti mi istiyor? Medyada a haber gibi yerleri takip edersen %100'ü bu hükümeti istiyordur. Propagandalara bakarsan zaten hepsi istiyordur. Sokakta milletin yüzüne bakarak hallerini anlayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı