İç tesisat için kablo önerisi

735998

Centipat
Merhaba bugünlerde internetim aşırı yavaşlamaya ve dls değerlerim daha da kötüleşmeye başladı bir arkadaş iç tesisatını değiştir dedi. Bunun için güzel bir kablo önerisi istiyorum. İç tesisatı yenilersem internetteki sorunlar çözülür mü ve daha yüksek hızlarda paketler kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugünlerde internetim aşırı yavaşlamaya ve DNS değerlerim daha da kötüleşmeye başladı bir arkadaş iç tesisatını değiştir dedi. Bunun için güzel bir kablo önerisi istiyorum. İç tesisatı yenilersem internetteki sorunlar çözülür mü ve daha yüksek hızlarda paketler kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Size DNS değil, DSL kablosu lazım. Elektrikçiden CAT6 alıp her iki ucuna da RJ11 çaktırıp iç tesisatını yenileyebilirsin. Bu şekilde daha sağlam olur.

Son düzenleme:
Hocam dalgınlıktan DNS yazmışım düzelttim CAT6 iyiyse onu alırım en iyisi bu kablo mudur kalitesiz olmasın diye konu açtım.

Evet dediğim şekilde yapabilirsiniz. Bu arada mesajımı düzelttim. RJ1 değil, kablonun her iki ucuna da RJ11 çaktıracaksınız.

Evet dediğim şekilde yapabilirsiniz. Bu arada mesajımı düzelttim. RJ1 değil, kablonun her iki ucuna da RJ11 çaktıracaksınız.

Hocam en son TTNET ekipleri geldiğinde ellerinde bir makinayla kutudaki perleri kontrol edip ona göre kabloyu bir yere taktılar bizde aynı yere mi takalım kusuruma bakmayın hocam sizin de başınızı ağrıttım ama bilmediğimden soruyorum.

Hocam en son TTNET ekipleri geldiğinde ellerinde bir makineyla kutudaki perleri kontrol edip ona göre kabloyu bir yere taktılar bizde aynı yere mi takalım kusuruma bakmayın hocam sizin de başınızı ağrıttım ama bilmediğimden soruyorum.

Ankastre kutusundaki hangi port size ait ise ona takmanız gerekiyor.

Eyvallah teşekkür ettim hocam sağ olun.

Hocam yarın kutunun fotoğrafını atarım buraya kablo uyar mı diye.

IMG_20250324_120421.jpg

Hocam kutu bu söylediğiniz şekilde yaparsak kutuya uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı