İçerik üreticisi olmak için lazım olan programlar neler?

akilsagligimyok

Decapat
Daha fazla  
İçerik üreticisi derken oyun videosu falan çekmeyeceğim, oyun içi bilgiler veren shorts videolar hazırlayacağım ne tür programlar lazımdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela bir oyundan bilgi gösterirken şöyle yapabilirsiniz. Telifsiz oyun videoları var. Video kayıtını oradan alabilirsiniz. Eğer ki yok ben kendim oyun içinden çekmek istiyorum derseniz kayıt için OBS öneririm. Video editleme konusunda pek bilgim yok. Bilgili arkadaşlar sizin için bir uygulama önerecektir.

İçerik üreticisi derken oyun videosu falan çekmeyeceğim, oyun içi bilgiler veren shorts videolar hazırlayacağım ne tür programlar lazımdır acaba?
OBS (Oyun falan ise Nvidia Experience ile al performansdan hiç kayıp yaşamazsın.)
Adobe Premier, After Effects (İkisinden biri + olarak kapak fotosu için Photoshop Adobe),
ve en önemlisi, Bolca vakit...

Ekleme, Shorts olduğunu görmedim, After effects kullanabilirsin veya Premier fakat en verimli ve kolayı #6 mesajındaki gibi Canva öneririm.

Ben edit için Sony Vegas kullanıyorum, öğrenene kadar zorladı ama şimdi her işi görüyor.

Yeni başlayacaksan direkt zor karmaşık programlara girmeni tavsiye etmem video kaydı için obs editlerin için bilgisayar için olan capcut'ı öneririm alıştıkça daha profesyonellerine geçersin, tavsiyem acele etmemen ve hazır olduğun zaman güzel içeriklerle başlaman deneme videoları paylaşma falan o işlere girme

Eskiden profesyonel takılırdım ama sadece CapCut kullanarak bile çoğu şeyi basitçe yerine getirebilirsin. Gürültü azaltma bile var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı