Aynı şey bende de var. Kız arkadaşım bana sebepsizce cevap vermiyor mesajlarıma.
Dediğin bir şeye kırılmış olmadığına emin misin? Eski mesajlara göz gezdirmekte fayda olabilir.
Aynı şey bende de var. Kız arkadaşım bana sebepsizce cevap vermiyor mesajlarıma.
@Earas, aslında eski bir mesele açıldı özür falan diledim ve kendimi affettirdim ama hala durum bu. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
Kardeşine sordum hala o meseleyi kafasına takıyormuş.
Şu an gecenin 02:36'sı. Ben müzik dinleyerek geçmişi düşünüyorum. İnsanların bana, benim insanlara yaptığımı, insanların birbirini ne kadar üzdüğünü. Gece olduğu için konuşacağım arkadaşım yok, dertleşecek insan yok.
Selam bugünlerde nasılsın?1 sınıftan 9 sınıfa kadar dışlanmadığım bir dönem yok. Hep dövülürdüm ya da, kavga ederdim elimde olmadan, dalga gecilirdim. 2 3 arkadaş vardı önceden fakat artık konuşamıyoruz. Şimdi ise kimsem yok arkadaş olarak. Anksiyete, takıntı olmaya başladı. Bu mesajı yazarken bile kendimi yiyorum doğru yazayım diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.