İçimi dökmek istiyorum

Kitap okumayı bende çok seviyorum. Ben durumum herkes den kötü demiyorum zaten. Sadece içimi dökmek istedim. Siz de haklısınız.

Babam çok dediğim dedik birisi, almam dediyse 1 liraya 3090 Ti bile almaz.

Şu anda harçlık alıyorsan biriktir hocam 10TL'ye bile dandik ekran kartları var.

Kitap okumayı bende çok seviyorum. Ben durumum herkesten kötü demiyorum zaten. Sadece içimi dökmek istedim. Siz de haklısınız.

Hocam bende sinirlenip konu açmıştım ama yapacak bir şey yok, bazı insanlar biz onları bulamıyorduk diyorlar ama herkesin alım gücü, yaşadığı dönem şartları aynı değildi.

Sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum.
Babanıza eğitim için ekran kartının gerekli olduğunu söyleyin ve ona derslerde ekran kartının durumu gösterin. Ders çalışman için elbet alacaktır ekran kartı.

Bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı? Ben sadece içimi dökmek istedim. Yıkığım ben falan demek istemedim, umarım 3060 Ti'dan daha iyilerini alırsınız.

Kardeşim açıyorsun bir ege fitness motivasyon bitti kardeşim sorun diye bir şey yok. Alıp basıcaksın hiçbir şeyi de kafana takmayacaksın, bende 10'a gidiyorum benim de sınavlar var kafama takmıyorum takılıyorum bir şekilde bir şeyler yaparız canını sıkma sen git bas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…