İçimi dökmek istiyorum

Oyunu sonra da oynarsın. Üniversiteye geç ondan sonra kimse sana karışamaz. Girersin bir yere çalışmaya. Parayı da biriktirirsin. Güzel bir sistem alırsın. Ben geçen sene ağaç bahçelerinde sıcağın altında çalışarak topladım APU sistemimi. Hayat herkese maalesef altın tepside sunulmuyor. Eğer elde imkan yoksa kendiniz imkan oluşturmaya bakacaksınız. Babanızı ders varken getirin bilgisayar başına. Bak durum böyle diye. Eski görüntü vermelik bir ekran kartı bulunur illa piyasadan. Ya da onboard ekran kartını kullanın. Basit işler için yetecektir.
Hocam 14 yaşında bir birey oyun oynamak istemesi normal.
14 yaşında virüs olmasa gine iş bulurdu.
Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.
İşlemcim : İntel core 2 Duo E8500

Haklısınız, Ancak oyun oynamak dışı vakit geçirecek hiç bir şeyim yok.
Dahili ekran kartı yok.

Babam çok dediğim dedik birisi, Almam dediyse 1 Liraya 3090Tİ Bile almaz. Derken 1 Liraya bulsa almam dediyse 3090'ı bile almaz anlamında. Takıldığınız şey gerçekten garip.
Benim de annem öyle. 3090'ı aldığı kişi üzerine anneme para vermezse (ki böyle bir şey mümkün değil) ölümle tehdit etsen de almaz. Ama üzerine para alsa alır 3090'ı gider çöpe atar kullanamayayım diye. Öyle garip bir kişilik. Şu an sana PC toplayacağım diyor. Ben de tanımadığım biri bana bir filin uçmaya başladığını söylese inanırım, senin PC toplayacağına inanmam diyorum.

Hocam 14 yaşında bir birey oyun oynamak istemesi normal.
14 yaşında virüs olmasa gine iş bulurdu.

Dahili ekran kartı yok.
Ülkemizde maalesef bir lüks.
Haklısınız, Ancak oyun oynamak dışı vakit geçirecek hiç bir şeyim yok.
Ben de küçükken böyle derdim. O zamanlar ne bilgisayarım ne telefonum ne internetim ne de arkadaşım vardı. Ama kendimi tanımaya çalıştım o süre boyunca. Ve kendime yeni yeni kendi başıma yapacak işler buldum. Elektronik devrelere merakım vardı. Evdeki bozuk cihazları incelerdim. Vaktim oldukça da kütüphanedeki bilgisayarlardan araştırma yapardım. İmkanını kendin oluşturacaksın.

Genelde 13-14 yaşında olanlar olarak PC parçası yada PC istesek aileler cahil olduğundan önem vermiyorlar.(Benimkilerden ben memnumum PC bozulsa hemen yaptırırlar.)
Benim atıyorum ekran kartı bozuldu. Derslerimi göreyim diye dandik bir ekran kartı alırlar dersler bitince söktürürler. En azından annem öyle. Babam ikimizin ortasında kalıyor.

Genelde 13-14 yaşında olanlar olarak PC parçası ya da PC istesek aileler cahil olduğundan önem vermiyorlar.(Benimkilerden ben memnumum PC bozulsa hemen yaptırırlar.)

7 Yaşımdan 15 yaşıma kadar PC başında büyüdüm, Pentium sistemle oyun oynadığımı biliyorum. O kadar çok PC hatası gördüm ki bu emektar sayesinde, artık bilgim olduğunu babamda biliyor bende. Bozulunca kendim tamir edebilecek kadar bilgiliyim.

Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.
İşlemcim: Intel Core 2 Duo'e8500.

Haklısınız, ancak oyun oynamak dışı vakit geçirecek hiçbir şeyim yok.

Hocam aynı kaderi paylaşıyoruz. Elektrik sıkıntı olduğundan her yerden bana elektrik çarpıyor. Bıktım artık. Monitör bazen kapanıyor. İnternet çok yavaş. Oyun oynayamıyorum. İşlemcim Core ı2 Duo E8400 ekran kartım: GTX 260 (kestane yapma fırınım :D ) ben de oyun oynayamıyorum. Bana da bir sürü ödev geliyor. Takmayın kafanıza böyle şeyleri. İllaki bir gün iyi bir PC niz olur. Ben 2 yıl kendim biriktirdim. Bu ay alacağım yeni bir PC :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı