starplatinum
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Deniz Bilimci
Seni gerçekten anlıyorum.
Kitap okumayı bende çok seviyorum. Ben durumum herkes den kötü demiyorum zaten. Sadece içimi dökmek istedim. Siz de haklısınız.Senin durumun yine iyiymiş. Benim lise 2'ye kadar telefonum yoktu. Hiç tanımadığım insanlar ve hiç gitmediğim bir şehirde okudum. Bilgisayar da neymiş! Arkadaşlarımın telefonunu alır ufak oyunlar oynardım. Galaxy S II vardı Fruit Ninja oynardım. Ama güzel günlerdi. Bol bol kitap okurdum. Telefon için para biriktirmiştim devlet ayda 75 TL para verirdi 400 TL paramla telefon almaya gittiğimde alo desin yeter deyip takoz telefon almıştım. Yanında da 10 santimlik teleskop almıştım.
Babam çok dediğim dedik birisi, almam dediyse 1 liraya 3090 Ti bile almaz.
Harçlık almıyorum.Şu anda harçlık alıyorsan biriktir hocam 10TL'ye bile dandik ekran kartları var.
Kitap okumayı bende çok seviyorum. Ben durumum herkesten kötü demiyorum zaten. Sadece içimi dökmek istedim. Siz de haklısınız.
Hayır estağfurullah ben lise yıllarımı yad ettim sizin mesajınızı görünce. Allah kolaylık versin.Kitap okumayı bende çok seviyorum. Ben durumum herkesden kötü demiyorum zaten. Sadece içimi dökmek istedim. Siz de haklısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.